Beaphar Sensitive Bio Shampoo - Șampon cosmetic pt câini cu piele sensibilă

46.7 Lei

Șamponul Beaphar Sensitive Bio Shampoo a fost special conceput pentru câinii cu pielea sensibilă și pentru îmbăierea după iritații ale pielii cauzate de mușcături de insecte. Gelul organic de Aloe vera hidratează pielea și lasă blana moale. Hypericum perforatum și extractul de coacăze negre calmează și protejează pielea sensibilă. Nu conține parabeni și silicon. pH-ul șamponului este exact ceea ce au nevoie pielea și blana sensibilă a câinilor. Potrivit pentru câini cu părul lung și scurt de toate vârstele și rasele.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Sensitive Bio Shampoo - Șampon câini piele sensibilă

Mod de utilizare: Umeziți blana cu apă caldă și masați ușor șamponul în blană până când formează spumă. Clătiți bine și tamponați.

Ingrediente: Aqua, extract de frunze de Aloe barbadensis*, laurilsulfat de amoniu, cocamidopropil betaină, glicerină, alcool benzilic, clorură de sodiu, acid salicilic, hidroxid de sodiu, parfum, gluconolactonă, acid benzoic, acid dehidroacetic, benzoat de sodiu, ulei de helianthus*, semințe anulare*, Extract de fructe Ribes nigrum, gluconat de calciu, maltodextrină, acid citric, extract de Centella asiatica*, extract de Hypericum perforatum*, sorbat de potasiu.

*Ingrediente active din agricultura ecologică. Șamponul conține 96% ingrediente naturale și 18% ingrediente organice.

Capacitate: 200 ml.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13