Biogance Phytocare Phytomalt for Cats

42.1 Lei

Biogance Phytocare Phytomalt ajută la eliminarea bulgărilor de păr și previne formarea lor pentru o digestie mai confortabilă. Hrană suplimentară pentru pisici adulte și pisoi de la vârsta de 6 luni. Ajută la o digestie ușoară și previne constipația, vărsăturile și formarea de noi bulgări de păr.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

 

Citește descrierea produsului...

Brandul Biogance s-a născut din colaborarea mai multor experți: un crescător, un farmacist, un biochimist și doi antreprenori pasionați și iubitori de animale de companie care au alcătuit echipa de bază care a visat brandul Biogance. Compania a fost înființată în 2008 în inima regiunii Loire, unde se află cel mai important laborator francez de produse de îngrijire și igienă animală organice și naturale din Franța. În ultimii 15 ani, compania a plasat bunăstarea animalelor și inovația în prim-planul strategiei sale de cercetare și dezvoltare. Produsele lor sunt inspirate de natură și formulate cu ingrediente active organice și ingrediente naturale. Acestea nu conțin parabeni, nu conțin fenoxietanol și, cel mai important, procesele lor sunt lipsite de teste pe animale. Laboratorul Biogance dispune de propriul centru de cercetare și dezvoltare, astfel încât sunt responsabili pentru toată producția, ambalarea și distribuția - ceea ce le permite să controleze întregul lanț valoric și să garanteze calitatea produselor fabricate 100% în Franța.

PHTO GAMME

Ce valori reprezintă marca Biogance?

  • Respectul și angajamentul față de animale: la Biogance, respectul față de animale se află în centrul a tot ceea ce facem. Acesta este motivul pentru care gama lor este formată din produse realizate din ingrediente organice și naturale. Produsele lor sunt perfect adaptate la nevoile specifice ale fiecărui animal. De asemenea, garantează că produsele lor nu conțin parabeni, fenoxietanol și uleiuri de origine animală și că formularea produselor lor este concepută pentru a fi compatibilă cu eficiența și respectul pentru natură. Toate produsele Biogance sunt lipsite de teste pe animale.
  • Respectă mediul înconjurător: ambalajele produselor Biogance pot fi reciclate pentru a respecta mediul înconjurător chiar și atunci când sunt folosite. În procesele lor de fabricație, aceștia dau prioritate utilizării de produse și materii prime nepoluante, în conformitate cu abordarea lor privind responsabilitatea socială.
  • Inovație. Urmărind mereu cele mai recente tendințe de pe piață, se străduiesc să le ofere clienților lor produse noi, care sunt mereu îmbunătățite pentru a răspunde nevoilor lor.
  • Calitate: la Biogance, calitatea produselor noastre este unul dintre cele mai importante aspecte. Echipa lor de asigurare a calității lucrează zilnic pentru a se asigura că din mâinile lor ies produse de cea mai bună calitate. Procesul de producție este certificat cu ISO 22716 (bune practici de fabricație). Biogance este, de asemenea, prima companie care oferă produse controlate sub denumirea Organissime cu eticheta Ecosoin aprobată de ECOCERT. Această gamă de produse respectă principiile sistemului de referință ECOCERT. Ce înseamnă acest lucru? Utilizarea de ingrediente care provin din surse regenerabile și sunt prelucrate prin procese ecologice. Produsele lor nu conțin OMG-uri, parabeni sau fenoxietanol. În plus, 98% dintre ingredientele din produsele etichetate Organissime provin din surse organice, în conformitate cu standardele ECOCERT.

Gamă largă de suplimente nutritive care combină eficiența și naturalețea

Datorită formatului lichid al produselor Phytocare, nu este nevoie să vă deranjați cu administrarea de tablete, care este adesea consumatoare de timp și care lasă atât proprietarul, cât și animalul cu o experiență proastă. Produsele Phytocare se amestecă pur și simplu în mâncare, iar aroma delicioasă va face ca animalul dumneavoastră de companie să fie fericit să le mănânce. Iată câteva dintre problemele pe care le pot rezolva:

Ce fel de produse mai oferă Biogance?

Biogance Phytocare Phytomalt for Cats

Caracteristici:

  • Cu adaos de malț, parafină și probiotice.
  • Stimulent digestiv care ajută la eliminarea firelor de păr ingerate, optimizează echilibrul florei intestinale.
  • Ajută digestia mai lină, prevenind astfel constipația și formarea de ghemotoace de păr noi.

Instructiuni de folosire:

Agitați bine inainte de folosire. Se amestecă 2,5 ml în hrana animalului de companie o dată pe zi. Se utilizează timp de 1-2 luni. Utilizarea poate fi repetată după cum este necesar. Nu este recomandată depășirea cantității zilnice recomandate. Phytomalt nu înlocuiește o dietă variată sau medicamente.

Compoziţie:

Drojdie de bere (probiotic), apă, extract de malț, glicerină vegetală, parafină lichidă, îngroșător: gumă xantan, acidifiant: acid citric, conservant: E 202, E 211. A nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13