Biospotix Dermocare+ spray pentru îngrijirea blănii pentru câini și pisici

De la 82.8 Lei

Biospotix Dermocare+ Hair Care Spray oferă o soluție simplă și eficientă pentru ca pielea și blana animalului tău de companie să se mențină sănătoasă. Îmbogățit cu uleiuri esențiale, contribuie la starea de bine a animalului și ține departe dăunătorii. Calmează, hidratează, curăță și regenerează. De ajutor în caz de mâncărimi. Promovează regenerarea pielii și creșterea blănii. În cazul puilor de câini poate fi administrat începând cu vârsta de 3 luni. Disponibil în variante, atât pentru câini, cât și pentru pisici.

Citește descrierea produsului...

Biospotix Dermocare+ spray pentru îngrijirea blănii pentru câini și pisici

Biospotix Dermocare+ este un spray natural care conține omega-3, omega-6 și aloe vera, cu proprietăți calmante, hidratante (hidratează stratul superior al epidermei); are proprietăți de curățare și regenerare.

  • poate fi administrat pisicilor și cățeilor începând cu vârsta de trei luni
  • Dermocare+ se bazează pe ingrediente 100% naturale, oferind o îngrijire completă a pielii
  • uleiul de trandafir organic (Omega 3 și 6) stimulează creșterea, netezimea și strălucirea blănii
  • aloe vera menține hidratarea optimă a pielii și are un efect calmant
  • uleiurile esențiale ajută la curățarea și calmarea iritațiilor pielii cauzate de înțepături de insecte sau influențe externe

Ingrediente: aloa vera, ulei de trandafir muscat și uleiuri esențiale (citronella, lavandă, arbore de ceai, geraniu, pin, rozmarin, eucalipt).

Aplicare: agitați și aplicați la o distanță de 20 cm înainte de utilizare, pieptănați animalul după fiecare aplicare pentru a ajuta ingredientele active să se răspândească mai repede, repetați la fiecare 2 zile pentru a asigura o eficacitate optimă

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13