Botanicals flori de echinaceea și petale de floarea-soarelui

De la 950 Lei

Botanicals Mix of Echinacea Petals & Sunflower Blossoms de la bunnyNature este un amestec de flori de echinaceea și petale de floarea-soarelui. Hrană suplimentară pentru iepuri pitici, porcușori de Guineea, chinchile și degus. Amestecul este potrivit pentru dieta naturală a animalelor erbivore și completează în mod ideal meniul zilnic. Compoziție naturală, proaspătă și gustoasă.

Citește descrierea produsului...

60267337 2110144392622879 521046409940566016 n

bunnyNature este o companie inspirată de dragostea pentru animale. Scopul lor este același astăzi ca și în trecut - să dezvolte și să producă cea mai ideală și sănătoasă hrană pentru prietenii noștri mamifere mici. Fiecare produs este realizat din ingrediente proaspete și atent selecționate și este potrivit pentru consumul uman. Fabricate în Germania, produsele complet naturale de la bunnyNature reprezintă categoria super-premium a hranei pentru animale mici de companie.

Produsele bunnyNature sunt concepute pentru a satisface nevoile animalelor de companie în habitatele lor native. Acest lucru înseamnă că oferă alimente și suplimente care sunt mai apropiate de dieta și obiceiurile naturale ale animalelor mici. De exemplu, furajele lor concepute pentru iepurași și porcușori de guineea conțin ingrediente care susțin digestia și sănătatea generală.

Brandul are o gamă foarte largă de produse pentru toate nevoile, astfel încât proprietarii de animale de companie pot găsi alegerea ideală pentru animalul lor de companie - fie că este vorba de hrană, snack-uri, așternut, fân sau jucării. Pentru ca gama să fie mai ușor de înțeles, am clasificat produsele disponibile pentru achiziționare în funcție de grupul de produse de mai jos.


Alimente complete

bunnyNature Basic RabbitDream hrană pentru iepuri

271807358 413768843872231 2995090029128580122 n

bunnyNature Basic GuineaPigDream hrană pentru porcușori de guineea

308636468 587316726517441 6727504301025965719 n

bunnyNature Basic hrană pentru chinchilla, degu și alte rozătoare mici

312356011 608926417689805 469103716294315148 n


Fân

Fânul este unul dintre cele mai importante alimente de bază pentru mamiferele mici. În special erbivorele noastre au nevoie zilnic de el în cantități mari. Din păcate, există o diferență semnificativă de calitate între fân și fân de la o marcă la alta... așa că misiunea BunnyNature este de a furniza doar fân de cea mai bună calitate. Se acordă o mare atenție biodiversității, timpilor de tăiere, cositului, uscării blânde și ambalării manuale a fânului. Numeroase etape individuale de procesare asigură cea mai bună calitate a fânului pentru animalele noastre de companie.

bunnyNature Hay From Nature fân din rezervațiile naturale

Timothy HeuLiebe Slider 1920x1920

 • bunnyNature Hay From Nature Conservation Meadows
 • bunnyNature Timothy fân - textura grosieră a fânului de timoftică asigură o uzură naturală și uniformă a dinților datorită timpului îndelungat de mestecat și favorizează, de asemenea, o funcționare naturală a intestinului. De remarcat în special conținutul optim de calciu-fosfor, care este pozitiv pentru vezica urinară.

bunnyNature FreshGrass Hay fân de iarbă proaspătă 

FrischGrasheu Slider 1920x1920


bunnyNature Bedding așternuturi

În zilele noastre, multe mamifere își petrec chiar întreaga zi în cuști sau pe așternut. Pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie este cât mai fericit și mai sănătos posibil, alegerea așternutului și a materialului de cuibărit potrivit este crucială. Gama BunnyBedding oferă diferite tipuri de materiale de așternut care țin cont atât de dorințele proprietarului, cât și de cele ale animalului. Care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră?

16905025 1860532847534998 6019104993706332279 o

 • bunnyNature Bedding Active - campion la săpat, încurajarea activității pentru animalele de companie. Super moale pentru lăbuțele mici, ideal pentru construirea de tuneluri stabile.
 • bunnyNature Bedding Comfort - se combină ideal cu bunnyBedding Absorber. Această combinație de așternut oferă climatul interior ideal, cel mai moale și mai uscat așternut pentru animale timp de până la câteva săptămâni.
 • bunnyNature Bedding Absorber - stratul inferior ideal cu absorbție maximă.
 • bunnyNature Bedding Cosy - așternut natural din paie pentru iepuri și rozătoare. Acesta reține imediat umezeala și mirosurile, iar puterea sa mare de aspirare îl face deosebit de economic de utilizat. Oferă animalelor o suprafață moale pentru a se culca și pentru a se plimba și le protejează picioarele sensibile din spate.
 • bunnyNature Bedding Linum - stratul de 5-8 cm de lenjerie de pat Bunny Bedding Linum oferă imediat un confort maxim pentru animalul dvs. de companie și asigură o suprafață de plimbare și de culcare confortabilă și uscată.
 • bunnyNature Bedding Easy - din lână moale, pufoasă și extra-absorbantă Molton. Menține picioarele porcușorilor de Guineea și ale altor animale uscate, le împiedică să alunece pe covoraș și face ca curățarea cuștii să fie extrem de ușoară, deoarece nu mai este nevoie să scoateți litiera și să o aruncați la coșul de gunoi. O altă caracteristică utilă este faptul că Bedding Easy nu conține praf, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care suferă de alergii.

Gustări de recompense, snacksuri

snack slider mlsh 1920x1920

 • bunnyNature My Little Sweetheart pachete de recompense în formă de inimă - Numele spune totul, pentru că micile fursecuri în formă de inimioară îi vor cuceri instantaneu pe micuții îndrăgiți și pe stăpânii lor. Datorită dimensiunii lor, gustările My little Sweetheart sunt ideale pentru a hrăni animalele de companie direct din mână. Vă ajută să obișnuiți chiar și animalele de companie timide să fie ținute în brațe și mângâiate.

Keks mit biss NEUE VERPACK 1920x1920

snack slider lan 1920x1920

 • bunnyNature Lust auf Natur snack mix - Oricine crede că gustările variate și gustoase trebuie să conțină zahăr, miere sau alte ingrediente... nu a încercat încă produsele noastre fantastice. Lust auf Natur înseamnă aromă naturală pură. Diferitele varietăți vor face inimile animalelor de companie și ale stăpânilor deopotrivă să vibreze. Vitaminele pe care le conțin sunt valoroase și vitale pentru o viață sănătoasă.

74957500 2251071021863548 7447197580133400576 n

 • bunnyNature Botanicals - Hrană suplimentară pentru iepuri pitici, porcușori de guineea, hamsteri, chinchile și degu. Amestecul corespunde dietei naturale a animalelor erbivore și completează în mod ideal meniul zilnic. Are o compoziție naturală, este proaspătă și gustoasă.

Jocuri interactive și alte echipamente

interactive slider 1 1920x1920

 • bunnyNature bunnyInteractive Snufflemat Felt - Adulmecarea și căutarea hranei este un comportament natural, care face ca organele olfactive ale mamiferelor să lucreze peste program. Dar trebuie și foarte multă concentrare! Produsele noastre Snufflemats fac din căutarea hranei o activitate cu adevărat interesantă și plină de satisfacții pentru iepuri și alte rozătoare. Plictiseala este un lucru de domeniul trecutului. Petrecerea celui mai bun timp intens cu animalul dumneavoastră de companie vă va întări legătura și încrederea reciprocă.
 • bunnyNature Interactive DiggingFun Sand-Mix & DiggingBox - Sapă, sapă, sapă, sapă - este activitatea preferată și cea mai naturală a iepurașilor... și exact asta fac în cutia spațioasă DiggingBox! Aici, își pot urma comportamentul lor natural după bunul plac, pur și simplu "fiind iepurași" - fără a fi nevoiți să murdărească întreaga zonă. DiggingBox este potrivită pentru toate mamiferele mici cărora le place în mod deosebit să sape și să scormonească .
 • bunnyNature Back To The Roots - Gnawing Root - rădăcinile de mestecat sunt realizate din rădăcini agățatoare 100% naturale și oferă o ocupație de durată în timp ce mestecă bucățelele mici. Animalele își pot urma instinctul natural de mestecat, se pot bucura și se pot menține ocupate. De asemenea, mestecatul uzează dinții și promovează igiena dentară.
 • bunnyNature bunnyInteractive Snufflemat Hay & Hemp - Adulmecarea și căutarea hranei este un comportament natural, care face ca organele olfactive ale mamiferelor să lucreze peste program. Dar trebuie să fii și foarte concentrat! Produsele noastre Snufflemats fac din căutarea hranei o activitate cu adevărat interesantă și plină de satisfacții pentru iepuri și alte rozătoare. Plictiseala este un lucru de domeniul trecutului. Petrecerea celui mai bun timp intens cu animalul dumneavoastră de companie vă va întări legătura și încrederea reciprocă.
 • bunnyNature catron pentru animale mici
 • bunnyNature Care Natural Cage Care - Detergent pentru cuști 100% natural (fără ingrediente chimice). Care Natural este fabricat din extract de pin extrem de natural. Proprietățile naturale de protecție ale pinului asigură o curățare foarte delicată a cuștii.
 • bunnyNature Care Gel - asigură o îngrijire delicată și naturală a animalelor de companie cu extract de pin pentru iepurii și rozătoarele cu pielea și labele iritate.

Botanicals flori de echinaceea și petale de floarea-soarelui

»ALL NATURE« BOTANICALS

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13