Hrana pentru câini CarniLove

Deoarece dieta naturală a câinilor nu conține cereale și aceștia nu pot folosi excesul de energie pe care îl conțin cerealele și cartofii, hrana uscată CarniLove este complet lipsită de cereale și cartofi. De asemenea, nu conțin conservanți sau coloranți chimici. Natural și sănătos!

Carnilove kutyatápok

Principalele ingrediente ale hranei uscate pentru câini CarniLove și proprietățile acestora:

  • Legumele, fructele și plantele aromatice sunt o parte necesară din dieta unui câine și o sursă de fibre și vitamine. Aceste ingrediente sunt bogate în antioxidanți, care protejează în mod natural celulele, stimulează sistemul imunitar și previn îmbătrânirea prematură. În plus, un amestec echilibrat de fibre diferite ajută la stimularea florei intestinale a câinelui tău și asigură nu numai o digestie echilibrată, ci și o consistență bună a scaunului.
  • Drojdia de bere, semințele de pătlagină, extractul de yucca - susțin digestia, cresc disponibilitatea nutrienților în organism și asigură o digestie mai sănătoasă.
  • Uleiul de somon - sursă excelentă de Omega-3, contribuie la sănătatea pielii și a blănii, susține sistemul nervos și sistemul cardiovascular.
  • Rădăcina de cicoare și algele - combinația lor are efecte pozitive asupra sănătății și a sistemului imunitar.
  • Crustacee, extract de cartilaj - surse naturale de glucozamină și condroitină, au un efect pozitiv asupra stării articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor, garantând mobilitate și flexibilitate pe termen lung.

Hrană pentru pui de câine CarniLove:

Hrană pentru câini adulți CarniLove (gama clasică):

Carnilove száraztápok kutyáknak

Hrană uscată pentru câini adulți CarniLove Fresh (gust nou, special, cu un conținut ridicat de carne):

CarniLove Fresh kutyatápok - Új ízek

Carnilove Semi-Moist Snack Quail with Oregano

COMPOZIȚIE: carne uscată de prepeliță 35%, mazăre galbenă, amidon vegetal lichid, zeamă de prepeliță, zeamă de ficat de pasăre, colagen, oregano 1%, ulei de somon

COMPUȘI ANALITICI ÎN 1 KG: proteină brută 32.0 %, conținut de grăsime 6.0 %, umiditate 17.0 %, cenușă brută 6.5 %, fibră brută 1.0 %, calciu 1.1 %, fosfor 0.9 %, omega-3 0.1 %, omega-6 0.7 %. Cu conservanți naturali: acid citric, acid DL-malic.

ENERGIE METABOLIZABILĂ: 3 230 kcal/kg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13