Hrana pentru câini CarniLove

Deoarece dieta naturală a câinilor nu conține cereale și aceștia nu pot folosi excesul de energie pe care îl conțin cerealele și cartofii, hrana uscată CarniLove este complet lipsită de cereale și cartofi. De asemenea, nu conțin conservanți sau coloranți chimici. Natural și sănătos!

Carnilove kutyatápok

Principalele ingrediente ale hranei uscate pentru câini CarniLove și proprietățile acestora:

  • Legumele, fructele și plantele aromatice sunt o parte necesară din dieta unui câine și o sursă de fibre și vitamine. Aceste ingrediente sunt bogate în antioxidanți, care protejează în mod natural celulele, stimulează sistemul imunitar și previn îmbătrânirea prematură. În plus, un amestec echilibrat de fibre diferite ajută la stimularea florei intestinale a câinelui tău și asigură nu numai o digestie echilibrată, ci și o consistență bună a scaunului.
  • Drojdia de bere, semințele de pătlagină, extractul de yucca - susțin digestia, cresc disponibilitatea nutrienților în organism și asigură o digestie mai sănătoasă.
  • Uleiul de somon - sursă excelentă de Omega-3, contribuie la sănătatea pielii și a blănii, susține sistemul nervos și sistemul cardiovascular.
  • Rădăcina de cicoare și algele - combinația lor are efecte pozitive asupra sănătății și a sistemului imunitar.
  • Crustacee, extract de cartilaj - surse naturale de glucozamină și condroitină, au un efect pozitiv asupra stării articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor, garantând mobilitate și flexibilitate pe termen lung.

Hrană pentru pui de câine CarniLove:

Hrană pentru câini adulți CarniLove (gama clasică):

Carnilove száraztápok kutyáknak

Hrană uscată pentru câini adulți CarniLove Fresh (gust nou, special, cu un conținut ridicat de carne):

CarniLove Fresh kutyatápok - Új ízek

Carnilove Dog Crunchy Lamb with Cranberries

COMPOZIȚIE: carne de miel crescut în aer liber 50% (carne uscată de miel 35%, carne proaspătă de miel 15%), dovleac 15%, mazăre galbenă 8%, mere uscate 5%, morcovi 5%, năut 4%, merișoare 4%, grăsime de pui (conservată cu tocoferoli) 4%, semințe de in 2%, spanac uscat, 2%, ulei de in 1%

COMPUȘI ANALITICI ÎN 1 KG: proteină brută 30.0 %, conținut de grăsime 10.0 %, umiditate 10.0 %, cenușă brută 8.0 %, fibră brută 5.0 %, calciu 1.5 %, fosfor 1.2 %, omega-3 0.2 %, omega-6 0.6 %. Conține antioxidanți naturali.

ENERGIE METABOLIZABILĂ: 3 360 kcal/kg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13