Conservă CarniLove Puppy Salmon & Turkey

De la 93.4 Lei

Hrană pentru câini formulată din carne de somon ce este o sursă excelentă de proteine ​​foarte digerabile, precum și acizi grași nesaturați omega-3, care au un impact pozitiv asupra dezvoltării mentale, a sistemului cardiovascular și a metabolismului (reduc nivelul zahărului din sânge). De asemenea, afectează pozitiv calitatea și aspectul blănii și pielii. Curcanul este bogat în proteine ​​digerabile și are niveluri ridicate de oligoelemente, cum ar fi zincul, și conține, de asemenea, vitaminele B3 și B6, care sunt esențiale pentru funcționarea corectă a creierului, tonusul muscular bun și o creștere sănătoasă.

Citește descrierea produsului...

Hrana pentru câini CarniLove

Deoarece dieta naturală a câinilor nu conține cereale și aceștia nu pot folosi excesul de energie pe care îl conțin cerealele și cartofii, hrana uscată CarniLove este complet lipsită de cereale și cartofi. De asemenea, nu conțin conservanți sau coloranți chimici. Natural și sănătos!

Carnilove kutyatápok

Principalele ingrediente ale hranei uscate pentru câini CarniLove și proprietățile acestora:

  • Legumele, fructele și plantele aromatice sunt o parte necesară din dieta unui câine și o sursă de fibre și vitamine. Aceste ingrediente sunt bogate în antioxidanți, care protejează în mod natural celulele, stimulează sistemul imunitar și previn îmbătrânirea prematură. În plus, un amestec echilibrat de fibre diferite ajută la stimularea florei intestinale a câinelui tău și asigură nu numai o digestie echilibrată, ci și o consistență bună a scaunului.
  • Drojdia de bere, semințele de pătlagină, extractul de yucca - susțin digestia, cresc disponibilitatea nutrienților în organism și asigură o digestie mai sănătoasă.
  • Uleiul de somon - sursă excelentă de Omega-3, contribuie la sănătatea pielii și a blănii, susține sistemul nervos și sistemul cardiovascular.
  • Rădăcina de cicoare și algele - combinația lor are efecte pozitive asupra sănătății și a sistemului imunitar.
  • Crustacee, extract de cartilaj - surse naturale de glucozamină și condroitină, au un efect pozitiv asupra stării articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor, garantând mobilitate și flexibilitate pe termen lung.

Hrană pentru pui de câine CarniLove:

Hrană pentru câini adulți CarniLove (gama clasică):

Carnilove száraztápok kutyáknak

Hrană uscată pentru câini adulți CarniLove Fresh (gust nou, special, cu un conținut ridicat de carne):

CarniLove Fresh kutyatápok - Új ízek

Conservă CarniLove Puppy Salmon & Turkey

COMPOZIȚIE: curcan (47%), somon (20%), afine (2%), merișoare (2%), zmeuri (2%), făină de mazăre (2%), lignoceluloză (1%), ulei de somon (1%)

ADITIVI NUTRIȚIONALI ÎN 1 KG: vitamina D3 (3a671) 250 I.U., vitamina E (3a700) 150 mg, biotină (3a880) 0,5 mg, cupru (3b406) 4 mg, fier (3b106) 10 mg, iod (3b201) 0,75 mg, mangan (3b504) 3 mg, zinc (3b606) 15 mg, taurină (3a370) 1 000 mg. Aditivi tehnologici la 1 kg: gumă de caruba (E 410) 5 000 mg.

COMPUȘI ANALITICI ÎN 1 KG: proteină brută 9 %, grăsime brută  6,6 %, umiditate 78 %, cenușă brută 2,5 %, fibră brută 0,5 %, calciu 0,2 %, fosfor 0,25 %, sodiu 0,3 %.

ENERGIE METABOLIZABILĂ: 1,080 kcal/kg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13