Chat & Chat Kitten Chicken

177.0 Lei

Chat & Chat Kitten Chicken este o hrană completă pentru pisicuțe la un preț economic. Cu pui, mazăre, pulpă de sfeclă roșie și cereale integrale. Cu 36% proteine și 14% grăsimi. Hrana este produsă în continuare de compania italiană Gheda, deținută de familia Gheda, renumită pentru utilizarea de ingrediente de calitate. Chat & Chat este o marcă italiană istorică, care a fost sinonimă cu o calitate accesibilă, hrană economică pentru pisici și fiabilitate încă de la începuturile sale. Alte considerente pentru cumpărarea hranei pentru căței Chat & Chat Kitten Kitten Chicken :) ---> de lungă durată, nu se usucă, susține dezvoltarea corectă a pisicilor, piure de morcovi pentru bunăstarea intestinelor, fără conservanți și coloranți, mâncată de majoritatea pisicilor pretențioase.

Citește descrierea produsului...

Chat & Chat Kitten Chicken | Hrană cu carne de pui pentru pisicuțe

A Chat & Chat Kitten Chicken este o hrană pentru pui de pisici atent formulată pentru a combina bunăstarea optimă a pisicilor adulte cu o savoare ridicată, sporind beneficiile naturale ale ingredientelor și bogăția de nutrienți esențiali.

Ingrediente: Carne și derivate din carne (pui 22%), cereale (cereale integrale 16%), subproduse vegetale (pulpă de sfeclă uscată 1%), uleiuri și grăsimi, extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, legume (mazăre uscată 0,2%), taurină.

Compoziție analitică:

  • Proteină brută 36,00%;
  • Fibre brute 2,60%;
  • Grăsime brută 14,00%;
  • Cenușă brută 9,50%.

Instrucțiuni de hrănire Chat & Chat Kitten Chicken:

Cantitățile din tabelul de mai jos sunt doar orientative. Luați întotdeauna în considerare nevoile individuale și stilul de viață al pisicii dumneavoastră.

Chat & Chat Kitten Chicken

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13