Chat & Chat Adult Tuna & Peas

De la 145.1 Lei

Chat & Chat Adult Tuna & Peas este o hrană completă pentru pisici adulte la un preț economic. Cu carne de ton, mazăre și cereale integrale. Cu 31% proteine și 12% grăsimi. Hrana este produsă în continuare de compania italiană Gheda, deținută de familia Gheda, renumită pentru utilizarea de ingrediente de calitate. Chat & Chat este o marcă italiană istorică, care a fost sinonimă cu o calitate accesibilă, hrană economică pentru pisici și fiabilitate încă de la începuturile sale. Alte considerente pentru cumpărarea hranei pentru pisici Chat & Chat Adult Beef & Peas :) ---> de lungă durată, nu se usucă, cu piure de morcovi pentru bunăstarea intestinelor, fără conservanți și coloranți, mâncată de majoritatea pisicilor pretențioase.

Citește descrierea produsului...

Chat & Chat Adult Tuna & Peas | Hrană pentru pisici cu ton și mazăre, din Italia

A Chat & Chat Adult Tuna & Peas este o hrană pentru pisici atent formulată pentru a combina bunăstarea optimă a pisicilor adulte cu o savoare ridicată, sporind beneficiile naturale ale ingredientelor și bogăția de nutrienți esențiali.

Ingrediente: Cereale (cereale integrale 24%), carne și derivate din carne, subproduse vegetale (pulpă de sfeclă uscată 1%), uleiuri și grăsimi, pește și subproduse din pește (ton 1%), legume (mazăre uscată 0,2%), taurină.

Compoziție analitică:

  • Proteină brută 31,00%;
  • Fibre brute 3,00%;
  • Grăsime brută 12,00%;
  • Cenușă brută 9,50%.

Instrucțiuni de hrănire Chat & Chat Adult Tuna & Peas:

Cantitățile din tabelul de mai jos sunt doar orientative. Luați întotdeauna în considerare nevoile individuale și stilul de viață al pisicii dumneavoastră.

Chat & Chat Adult Tuna & Peas

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13