Easy-Life 25 Root Sticks - Bețișoare fertilizante

27.5 Lei

Easy Life 25 Root Sticks sunt ideale pentru hranirea plantelor direct la radacina. Produsul contine 25 bucati de betisoare dintr-un materiale special, cu un continut foarte ridicat de nutrienti si foarte mult fier. Datorita pretratamentului special al acestor betisoare, nu se vor dezmembra imediat in contactul cu apa. Eliberarea nutrientilor se va face gradual, pe o perioada de cateva saptamani. Apa nu va deveni cetoasa, astfel ca algele nu vor profita de acest lucru. Acest produs este foarte usor de folosit si nu cauzeaza o poluare a apei din acvariu.

Citește descrierea produsului...

Easy-Life 25 Root Sticks - Bețișoare fertilizante

Easy Life Root Sticks se vor folosi mai ales la plante care se hranesc mult prin radacina, cum ar fi Cryptocoryne, Echinodorus sau Lotus. Daca substratul este subtire sau planta are radacini mici, betisoarele pot fi usor rupte in bucatele mai mici. Asadar, produsul Root Sticks poate fi folosit in toate cazurile.

Folosire: 1 betisor este suficient pentru 15 cm2 de suprafata a solului. Daca stratul de sol/nisip este subtire, betisoarele se pot rupe in bucati mai mici. 

Nu cauzeaza poluarea apei.

Caracteristici produs: In ambalaj sunt 25 bucati de Root Sticks de 55 mm lungime.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13