Easy-Life Filter Medium

De la 15.5 Lei

Produsul puternic Easy-Life Filter Medium, poate fi considerat un mediu activ de filtrare a fluidelor. Cu toate acestea, este mult mai mult decat atat. Produsul prezinta o capacitate enorma de purificare a apei dulci si a apei sarate. Absoarbe multi contaminanti, elimina factorii de stres, fertilizeaza plantele, stimuleaza cresterea, stimuleaza reproducerea etc. Deci, este un produs foarte versatil pentru toate situatiile, de la boluri de pesti la iazuri.

Citește descrierea produsului...

Easy-Life Filter Medium

Easy-Life face parte dintr-o nouă generație de produse din domeniul vivaristicii, numeroasele avantaje ale Easy-Life sunt ingredientele 100% naturale, utilizarea complet inofensivă, lipsa de substanțe chimice, bacterii sau alte adaosuri organice, eficiența superioară deopotrivă în acvariile cu apă dulce și de mare, precum și în iazuri și paludarii.

Conditioner Easy-Life Filter Medium este un produs 100% natural, nu contine substante chimice sau bacterii functioneaza, de exemplu, ca un tonic de intretinere, ingrasamant, balsam de apa, protector, promotor al poftei de mancare, promotor de reproducere si agent de limpezire apa foarte sigur, care nu dauneaza mediului, foarte eficient in toate apele dulci si sisteme marine, termen de valabilitate nelimitat.

Testele demonstreaza in mod clar o absorbtie rapida a metalelor grele si a cianurii. Easy-Life absoarbe si multi alti contaminanti, cum ar fi amoniul, substantele chimice etc.

Easy-Life Filter Medium are o mare capacitate de absorbtie pentru a purifica complet apa. Chiar si cele mai mici urme de contaminanti (cum ar fi metalele grele, amoniul) pot provoca stresul pestilor. Stresul este principala cauza a bolilor pestilor. Rezistenta lor fizica este redusa prin care bolile se pot manifesta.

Conditionerul Easy-Life Filter Medium elimina cauza factorilor de stres. Substantele toxice se pot acumula rapid in timpul transportului pestilor si al animalelor inferioare. Aceste substante nocive scad rezistenta pestilor si scad animalele si astfel stresul apare cu usurinta. Aceasta inseamna ca, de obicei, creaturile au nevoie de mult timp in carantina pentru a putea supravietui. Nu este o coincidenta faptul ca crescatorii, importatorii etc. utilizeaza mediul filtrant Easy-Life pentru destresare efectiv a pestilor si altor animale din acvariu.

Easy-Life Filter Medium nu genereaza in niciun moment efecte daunatoare. Easy-Life nu numai ca va prezenta efecte pozitive imediate, ci le va mentine si pe perioade mai lungi de timp. Easy-Life poate fi utilizat pentru ingrijirea multor probleme din apa. Dar cel mai bine este sa previi aparitia problemelor. Asadar, utilizati Easy-Life ca produs de intretinere pentru a preveni problemele si pentru a face pastrarea pestilor mult mai usoara si mai placuta.

Dozare Conditioner Easy Life Filter Medium

  • Prima dozare completa: 10 ml la 30 litri de apa
  • Intretinere lunara Doza completa: 10 ml la 30 litri de apa
  • Schimbarea apei: Doza completa pentru reumplerea apei (10 ml la 30 litri)
  • Stres usor, disconfort, pestii de culoare mai inchisa, pesti timizi si nervosi, usoara contaminare a apei Doza Dubla (10 ml la 15 litri de apa) si, daca este necesar, repetati tratamentul o zi mai tarziu;
  • Probleme mai grave, carantina si transport. Stres grav, infectii bacteriene (putregai de inotatoare, aripioare lipicioase, leziuni interne si / sau externe), leziuni ale mucoaselor pielii, contaminare puternica a apei, ciuperci, dupa tratament medical, in timpul transportului (pe distante lungi) si in carantina: 10 ml la 10 litri de apa) si, daca este necesar, repetati tratamentul o zi mai tarziu.
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13