Easy-Life Catappa-X

De la 15.5 Lei

Easy-Life Catappa-X este o solutie pentru acvarii pe baza de extract din frunze de Catappa. Frunzele de Catappa se adauga in apa din acvariu datorita efectului de insanatosire pe care il au asupra pestilor si crevetilor. Easy-Life Catappa-X este varianta sub forma fluida, eficienta a funzelor cu aceeasi denumire.

Citește descrierea produsului...

Easy-Life Catappa-X

Frunzele de Catappa (migdal indian) elibereaza substante cu efect de medicament natural odata imersate in apa. Dezavantajul frunzelor este ca, in timp, se vor descompune, ceea ce va duce la eliberarea reziduurilor organice. Acest lucru are o serie de efecte seduncare nedorite: va colora apa in maro, iar reziduurile organice vor contamina apa. Catappa-X de la Easy-Life este raspunsul la aceste probleme. Nu va colora si nici nu va contamina apa si va scadea cantitatea de bacterii cu efect negativ, ceea ce va scadea drastic sansele de imbonavire. Catappa-X va permite pestilor si crevetilor sa o traiasca in cele mai bune conditii si sa aiba culori deosebit de puternice.

Beneficiile acestui produs:

  • Pestii si crevetii vor avea culori mai puternice
  • Imbunatateste sanatatea generala a vietatilor din acvariu
  • Previne imbolnavirile
  • Nu coloreaza apa
  • Nu duce la contaminari organice suplimentare

Dozarea este saptamanala: 10 ml / 100 l apa


Easy-Life face parte dintr-o nouă generație de produse din domeniul vivaristicii, numeroasele avantaje ale Easy-Life sunt ingredientele 100% naturale, utilizarea complet inofensivă, lipsa de substanțe chimice, bacterii sau alte adaosuri organice, eficiența superioară deopotrivă în acvariile cu apă dulce și de mare, precum și în iazuri și paludarii.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13