Eminent Gold Adult Lamb | Hrană cu carne de miel pentru câini

De la 243.1 Lei

Hrană super premium completă pentru câini de toate rasele. Eminent Gold este o hrană monoproteică hipoalergenică pentru câinii adulți cu digestie sensibilă, diaree, alergii la alimente sau cu probleme de piele, cu un conținut de până la 65% proteine de origine animală. 

Citește descrierea produsului...

Hrana pentru câini Eminent

Hrana completă și echilibrată pentru câini Eminent a fost dezvoltată în colaborare cu medici veterinari și experți în sănătatea animalelor din Republica Cehă. Această hrană foarte digerabilă conține un nivel ridicat de proteine animale și a fost concepută cu atenție pentru a oferi câinelui suficientă energie, menținându-l în același timp într-o stare perfectă. Conținutul ridicat de proteine animale le face foarte ușor de digerat și toate au la bază carne de pui, pește sau miel de înaltă calitate. Materiile prime de calitate atent selecționate garantează sănătatea și rezistența excelentă a câinilor noștri.

Ingredientele specifice folosite includ, de exemplu, Yucca, taurină, FOS, MOS, condroitină, glucozamină sau urme de compuși chelați selectați. Producătorul Eminent lucrează numai cu acei furnizori de materii prime care au fost, în repetate rânduri, testați și dovediți a fi de încredere, astfel alimentele uscate Eminent sunt fabricate folosind ingrediente de calitate care au fost controlate în propriul laborator de testare acreditat.

Furajele Eminent nu conțin soia sau coloranți artificiali și sunt fabricate exclusiv cu antioxidanți naturali - extract de rozmarin și vitamina E.

Eminent

Principalele ingrediente ale hranei pentru câini Eminent:

 • Conținut înalt de surse de proteine animale: Proteinele sunt unul dintre cele mai importante elemente constitutive ale oricărui organism și sunt vitale pentru nutriție. Proteinele pot fi de origine vegetală sau animală. Deoarece câinii și pisicile sunt carnivore prin natura lor, sistemele lor digestive au nevoie de proteine animale, care, spre deosebire de proteinele vegetale, pot avea o digestibilitate de până la 90%.
 • Ficat de pasăre hidrolizat: Este una dintre cele mai ușor de digerat surse de proteine și nu provoacă reacții alergice.
 • Sistemul FMP: Complexul special de culturi prebiotice cu carbohidrați MOS și FOS asigură o digestie optimă și, împreună cu celelalte ingrediente selectate, contribuie la o rezistență excelentă.

Eminent kutyatáp

De mai bine de 25 de ani, Tekro, producătorul Eminent, este lider de piață în dezvoltarea, producția și inovarea în domeniul nutriției animalelor de companie și de fermă și a depășit granițele Republicii Cehe pentru a deveni unul dintre cei mai importanți producători de hrană pentru animale de companie din Europa. Procesul de producție îndeplinește cerințele certificatelor internaționale de calitate ISO 14001 și IFS.

Eminent Gold Adult Lamb | Hrană cu carne de miel pentru câini

Caracteristici:

 • asigură buna funcționare a tractului digestiv (ulei de cocos, orez, MOS)
 • contribuie la sănătatea generală și susține sistemul imunitar
 • fără grâu și alte materii prime care conțin gluten
 • beta glucanii, bacteriile benefice MOS și FOS întăresc sistemul imunitar și stimulează creșterea și dezvoltarea adecvată a câinilor
 • orezul furnizează substanțele nutritive și mineralele necesare
 • porumbul și orezul ca sursă de carbohidrați nu îngreunează tractul digestiv și sunt foarte ușor de digerat
 • extractul de turmeric și rozmarin sunt surse de antioxidanți naturali
 • cu adaos de glucozamină și condroitină pentru întărirea articulațiilor

Ingrediente: carne deshidratată de miel 23%, orez 22%, porumb, proteine din carne de miel 9%, grăsime de pasăre, mazăre, proteine din cartofi, amarant, hrișcă, semințe de in, mere, ulei de cocos, semințe de ciulin de lapte, semințe de Chia, MOS (mana-oligozaharide), FOS (fructo-oligozaharide), beta-glucani, extract de ceai verde, glucozamină, MSM (metilsulfonilmetan), sulfat de condroitină, extract de turmeric, extract de rozmarin, aditivi (vitamine, microelemente, aminoacizi)

Constituenți analitici: proteine 27%, grăsimi 15%, substanțe anorganice 6,3%, fibre 2,5%, Ca 1,7%, P 1,1%, Na 0,3%

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13