Equimins Creatine Monohydrate pentru cai

De la 34600 Lei

Equimins Creatine Monohydrate pentru cai. Creatina (creatina) este un aminoacid natural care ajută la construirea musculaturii slabe și oferă multă energie. Este, de asemenea, util împotriva acumulării de acid lactic (febră musculară). Creatina este unul dintre suplimentele nutritive care acționează într-un mod cu adevărat spectaculos, rapid și sigur. Unul dintre principalele sale efecte este o mai bună aprovizionare cu energie a mușchilor scheletici, ceea ce permite antrenamente mai lungi și mai dure. Forța crește, performanța se îmbunătățește, mușchii devin mai plini și mai mari. Acest produs este benefic pentru toți caii care efectuează muncă obositoare, participă la competiții și spectacole.

Citește descrierea produsului...

Equimins Creatine Monohydrate pentru cai

Equimins Creatine Monohydrate - Creatine Monohydrate pentru cai

IMPORTANT: Creatina trebuie administrată doar ca hrană de cursă, în cure de 30 de zile, cu respectarea strictă a dozei. 20 de grame pe zi în primele 5 zile și 10 grame pe zi după aceea. Doar pentru caii de muncă, se recomandă hrănirea cu hrana de dimineață! După 30 de zile de utilizare, trebuie permisă o pauză de cel puțin 30-40 de zile. Veți observa o creștere spectaculoasă a masei musculare.

Compoziție: 99,9% creatină pură

Recomandare de dozare:

  • Amestecați 20 de grame (2 măsuri) zilnic, timp de 5 zile, amestecate în hrana de dimineață, apoi 10 grame (1 măsură) zilnic, timp de 25 de zile. După 30 de zile de utilizare, trebuie să se facă o pauză de cel puțin 30-40 de zile.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, între 10-20 C, ferit de lumină. A se sigila după deschidere.

Nu conține substanțe interzise de regulile Jockey Club și FEI.

Ambalare: 1 kg (EH 119), 2,5 kg (EH 121) în găleți.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13