Equimins Dee-Tye & Drink Liquid - Supliment pentru cai pentru susținerea nutrițională a unei funcții musculare sănătoase

De la 176.0 Lei

Equimins Dee-Tye & Drink Liqui, soluție electrolitică pentru cai împotriva febrei musculare, sindromului "Tying-up". Acest produs este o soluție concepută pentru a restabili performanțele cât mai repede posibil după un efort intens. Este un supliment pentru a susține recuperarea pierderilor de lichide și a homeostaziei de electroliți în timpul muncii. Este recomandat cailor care sunt supuși unor sarcini de lucru grele și care prezintă risc de deshidratare, febră musculară, sindromul Tying-up (Azoturia) sau rabdomioliză. Ajută caii să bea mai mult și accelerează eliminarea acidului lactic prin creșterea ușoară a excreției de urină și susține funcția musculară sănătoasă.

Citește descrierea produsului...

Equimins Dee-Tye & Drink Liquid - Supliment pentru cai

O cauză posibilă a sindromului "Tying-up" este aceea că un cal nu bea suficient (de exemplu, atunci când călătorește pe distanțe lungi sau în timpul unor plimbări mai lungi) și se deshidratează. Acest supliment ajută caii să bea mai mult, astfel încât să evite rigiditatea musculară care le reduce performanțele. Numeroase alte ingrediente ajută, de asemenea, ca mușchii să funcționeze corect.

Suplimentul conține antioxidanți naturali importanți, oligoelemente, minerale, săruri, acetat de D-alfa tocoferol (o sursă de vitamina E), seleniu, acid citric - toate într-o soluție cu aromă de cireșe.

Poate fi recomandat si ca tratament suplimentar in cazul serous patellaritis.

Compoziție: apă, sorbitol, acid citric, extract de yucca, rădăcină de ghimbir galben (turmeric), zinc, mangan, potasiu, sodiu, glicină, vitamina E, seleniu, cupru, aromă de cireșe, gumă de xantan (polizaharidă naturală).

Doza recomandată: 30 ml pe zi sau imediat după un antrenament intens sau o competiție, se toarnă 50 ml peste alimente sau se dizolvă în apa de băut.

1 litru de Dee-Tye & Drink Liquid cu o doză de 30 ml asigură 33 de porții.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură de 10-20 C, ferit de lumină. Agitați înainte de utilizare

A se ține departe de copii.

Nu conține materiale interzise de Jockey Club și FEI.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13