Equimins Neem - Șampon pentru cai (Salcâm indian)

87.7 Lei

Șampon Equimins Neem (salcâm indian) pentru cai. Șampon care conține extract de "arbore Neem", cunoscut și sub numele de "copac indian Acacia". Șamponul Neem curăță în profunzime și revitalizează blana animalului dumneavoastră de companie, în timp ce hidratează și protejează pielea.

Citește descrierea produsului...

Equimins Neem - Șampon pentru cai (Salcâm indian)

Mod de utilizare: se udă blana, se masează cu șamponul, se lasă să acționeze câteva minute și se clătește bine cu apă călduță. A nu se introduce în ochi!

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, între 10-20 C, ferit de lumina directă. A se păstra într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Depozitare: La loc uscat, racoros intre 10-20 C, ferit de lumina directa. A se inchide dupa utilizare.

Ambalaj: 500 ml (EH 566) într-o sticlă, nr. de înregistrare 944/2/2017 Dep de stat.

Câteva fapte despre efectele "Neem":

  • "Neem" tratează eficient mătreața și face pielea sănătoasă prin eliminarea pielii uscate datorită ingredientelor sale active antifungice și antibacteriene.
  • Antiviral, antibacterian și antiseptic.
  • Cu un conținut ridicat de antioxidanți, protejează pielea de daunele provocate de mediul înconjurător.
  • Potrivit unui articol publicat în 2012 în revista Parasitology Research care se ocupă de cercetarea parazitologică, eficacitatea extractului „Neem” se datorează efectului său de insecticid natural. În plus, elimină eficient senzația de mâncărime și iritația pielii.
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13