Equmims Tea Tree Shampoo - Șampon cu arbore de ceai pentru cai

De la 83.5 Lei

Șamponul Equmins Tea Tree Shampoo este un șampon și balsam special cu ulei natural de arbore de ceai pentru a curăța bine părul. Cu mirosul său unic, distinctiv și picant, uleiul de arbore de ceai este unul dintre cei mai importanți dezinfectanți naturali la nivel mondial. A fost folosit de aborigenii australieni timp de secole pentru proprietățile sale bactericide.

Produsul se recomandă a se folosi împreună cu:

Citește descrierea produsului...

Equmims Tea Tree Shampoo - Șampon cu arbore de ceai pentru cai

Utilizare recomandată:

Se utilizează pe părul umed. Aveți grijă ca șamponul să nu intre în ochi! Pașii de folosire:

  • Agitați bine înainte de utilizare!
  1. Când vă aduceți calul de la pășune la grajd seara, îi puteți spăla picioarele cu acest șampon Equimins Tea Tree în apă călduță,
  2. Apoi utilizați concentratul de spălat Equimins Winter Leg Scrub - diluat într-o cantitate mică de apă conform instrucțiunilor.
  3. Iar la final nu clătiți, lăsați-l peste noapte și dimineața, dacă este posibil, aplicați crema lichidă de îngrijire a psoriazicului Mud Slide Lotion.
  • Frecați bine Equimins Mud Slide Lotion pe partea inferioară a piciorului care este cel mai expus la noroi. Recomandăm folosirea mănușilor de cauciuc!

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, la 10-20 C, ferit de lumină. Depozitați într-un loc răcoros, uscat și uscat, ferit de căldură și frig.

Ambalaj: sticle de 500 ml (EH 341), 1 litru (EH 342) și 5 litri (EH 343).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13