Equmins Mud Slide Lotion - Crema lichidă de îngrijire a psoriazisului

De la 82.3 Lei

Equmins Mud Slide Lotion - Crema lichida de ingrijire a psoriazisului este usor de folosit pentru psoriazisul de pe picioarele inferioare. O nouă formulă care conține ioni de argint, particule de argint încărcate pozitiv care acționează ca agenți antimicrobieni eficienți. Datorită naturii sale de cremă mai subțire este ușor de utilizat, trebuie doar să o frecați pe suprafața curățată afectată. Cu „uleiul de porc” ce este un ulei mineral care funcționează ca o barieră foarte bună și cu sulf care are un efect antibacterian excelent.

Produsul se recomandă a se folosi împreună cu:

Citește descrierea produsului...

Equmins Mud Slide Lotion - Crema lichidă de îngrijire a psoriazisului

Equimins Mud Slide Lotion cremă lichidă de îngrijire a psoriazisului cu ulei mineral „Ulei de porc” și sulf.

Cheia pentru a reduce riscul cailor de a face laminită sau alte infecții bacteriene într-un mediu noroios în timpul iernii este de a folosi un produs care este antibacterian și care îngreunează activitatea noroiului și a bacteriilor. Este exact ceea ce am creat cu Equimins Mud Slide Lotion Lungworm Conditioner, iar atunci când calul dumneavoastră vine seara de la pășune, noroiul aproape că îi alunecă de pe picioare.

Loțiunea Mud Slide Lotion este ușor de folosit pe partea inferioară a picioarelor în caz de cangrenă. Este o formulă nouă care conține ioni de argint, particule de argint încărcate pozitiv care acționează ca un agent antimicrobian eficient. Datorită naturii sale cremoase diluate este ușor de utilizat prin frecare în zona afectată ce trebuie curățată înainte de utilizare.

"Pig Oil" este un ulei mineral care acționează ca o barieră foarte bună, iar sulful are proprietăți antibacteriene excelente. Folosite împreună, aceste două substanțe au un efect foarte bun. Pentru controlul infestării cu noroi, cel mai bine este să folosiți acest produs împreună cu Equimins Winter Leg Scrub Leg Wash Concentrat.

Utilizare recomandată:

  • Agitați bine înainte de utilizare!
  1. Când vă aduceți calul de la pășune la grajd seara, îi puteți spăla picioarele cu șamponul Equimins Tea Tree în apă călduță,
  2. Apoi utilizați concentratul de spălat Equimins Winter Leg Scrub - diluat într-o cantitate mică de apă conform instrucțiunilor.
  3. Iar la final nu clătiți, lăsați-l peste noapte și dimineața, dacă este posibil, aplicați acestă crema lichidă de îngrijire a psoriazicului Mud Slide Lotion.
  • Frecați bine Equimins Mud Slide Lotion pe partea inferioară a piciorului care este cel mai expus la noroi. Recomandăm folosirea mănușilor de cauciuc!

Conține: ulei mineral „Ulei de porc” și sulf (Flori de sulf).

Produsul nu conține materiale interzise de Jockey Club și regulile FEI.

Depozitare: la loc uscat, racoros intre 10-20 C, ferit de lumina. A se inchide dupa utilizare.

Ambalare: 500 ml (EH 426) într-o sticlă de plastic de 1 litru (EH 429).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13