Equimins Winter Leg Scrub Concentrate - Concentrat de iarnă pentru picioarele cailor

De la 144.2 Lei

Lichid concentrat pentru spălarea picioarelor anti-bacterian și anti-fungic pentru cai. Utilizați-l din toamnă până în primăvară în timpul sezonului noroios pentru a vă proteja calul de infecții și pecingine cauzate de noroi.

Poate fi folosit împreună cu:

Citește descrierea produsului...

Equimins Winter Leg Scrub Concentrate - Concentrat de iarnă pt picioarele cailor

Detergent de curățare a picioarelor Lungwash cu acțiune antibacteriană și antifungică concentrată.

Folosiți-l din toamnă până în primăvară, în timpul sezonului noroios, pentru a vă proteja calul de infecțiile transmise prin noroi și de pecingine. În cazul infecțiilor psoriazice existente sau infecțiilor cu viermișori, utilizați pentru a spăla suprafața, apoi aplicați Mud Block Cream sau Mud Block Conditioner.

Conținut:

  • Microlat bactericid natural,
  • Cetrimidă,
  • Cocamidopropil Betaine

Sugestii de utilizare: Aplicați la sfârșitul zilei, atunci când vă aduceți calul de pe câmp (în condiții noroioase). Produsul este foarte sigur de utilizat și nu conține substanțe periculoase. Pentru spălarea generală, adăugați două capace (20 ml) la 1 litru de apă și îndepărtați cu un burete noroiul și murdăria de pe picioare. Nu clătiți.

În cazul psoriazisului, se spală zona afectată fără a se dilua, nu se clătește, se lasă să se usuce și apoi se aplică Mud Block Cream pentru psoriazis.

Depozitare: la loc uscat, racoros la o temperatura cuprinsa intre 10-20 C, ferit de lumina. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se inchide dupa utilizare.

Ambalaj: 500 ml (EH 123) și 1 litru (EH 124) în sticle.

Număr de înregistrare: 1271/1/2019 Dep de stat (500 ml), 1271/2/2019 Dep de stat (1 litru).

500 ml sunt suficienți pentru aproximativ 25 de utilizări.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13