Equimins Seaweed & Rosehip - Alge marine și măceșe

328.6 Lei

Algele marine uscate sunt bogate în nutrienți, conținând patruzeci de minerale și oligoelemente diferite. Măceșele sunt o sursă bogată de vitamina C, precum și de vitaminele A, B1, B2, B3, K și flavonoide. Produsul este o sursă foarte bună de minerale și vitamine naturale. Algele marine sunt una dintre cele mai bune surse naturale de iod, potasiu și minerale. Conține o gamă largă de vitamine și oligoelemente, inclusiv vitamina B2, niacină, caroten, acid alginic și oligoelemente - iod, calciu, fosfor, fier, sodiu, potasiu, magneziu, sulf, clor, cupru, zinc, mangan.

Citește descrierea produsului...

Equimins Seaweed & Rosehip - Alge marine și măceșe

Are un efect pozitiv datorită conținutului ridicat de potasiu. Joacă un rol major în prevenirea consecințelor formării anormale a cheagurilor de sânge datorită formulei sale anti-cheaguri și efectului de dizolvare a cheagurilor de sânge. Algele marine scad colesterolul, stimulează sistemul imunitar și au un efect detoxifiant asupra organismului. Algele marine brune sunt, de asemenea, folosite pentru a preveni și trata deficiența de iod.

Printre alte efecte bune se numără creșterea rezistenței, ameliorarea artritei, stimularea funcției hepatice, reducerea riscului de boli de inimă, creșterea rezistenței sistemului imunitar și protejarea celulelor de daunele cauzate de metalele grele. Produsul este, de asemenea, bogat în vitaminele A, B, C, D, E, K și are un conținut semnificativ de vitamina B12. Are un efect diuretic ușor și îmbunătățește digestia datorită conținutului ridicat de fibre. Este bogat în proteine și conține toți aminoacizii.

Recomandare de dozare:

1 lingură = 12 grame

  • până la 140 cm înălțime - 1 lingură / zi,
  • până la 150 cm înălțime - 2 linguri / zi,
  • peste 160 cm înălțime - 3 linguri / zi.

Nu se administrează la o iapă gestantă! Introduceți treptat și nu depășiți cantitatea de hrană recomandată.

Produsul conține numai materiale aprobate de Jockey Club și FEI.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, la 10-20 C, ferit de lumină și umiditate. Sigilați după utilizare.

Ambalare: 3 kg (EH 274) la găleată.

3 kg cu o doză zilnică de 24 g reprezintă 125 doze zilnice.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13