FitActive Cat Adult Sensitive

De la 9.2 Lei

Fit Active Cat Adult Sensitive este o hrană uscată integrală pentru pisici adulte cu probleme digestive. Pentru ca zilele pisicii Dvs să fie armonioase are nevoie de o hrană gustoasă, de înaltă calitate, exact ceea ce poate oferi Fit Active Cat Adult Sensitive. Hrana este fabricată din carne valoroasă și digerabilă de pește și pasăre, iar datorită ingredientelor variate produsul conține toți nutrienții esențiali pentru pisica dvs., chiar dacă suferă de probleme ale sistemului digestiv.

Citește descrierea produsului...

FitActive Cat Adult Sensitive

Panzi FitActive Sensitive Adult Cat

Este ideală și pentru pisicile cu blană lungă.

Conține cantități mari de taurină naturală și cantități reduse de fosfor, care mențin pH-ul urinei la un nivel optim. Sănătatea pielii, blanei și a sistemului imunitar sunt asigurate de acizii grași de Omega 3 și Omega 6 cu catene lungi.

Produsul este fabricat din sorg roșu și orez, cereale hipoalergenice, astfel și pisicile cu sensibilități la cereale pot consuma această hrană uscată.

Datorită conținutului de flavonoide produsul are efect vasoprotector și ajută împotriva infecțiilor urinare.

În afinele roșii se găsesc pe lângă vitaminele naturale și o mare cantitate de fenoli, care au efect antioxidant, vasoprotector, detoxifiant, întâresc sistemul imunitar și ajută la regerenarea celulelor.

Ingrediente: Carne și derivate din carne (făină de carne de pește 4%, făină de carne de pasăre 26%), uleiuri și grăsimi, sorg roșu, orez, tărâțe, semințe de rapiță, afine roșii, sfeclă de zahăr, drojdie de bere, pătrunjel, morcovi, ulei de pește, taurină, Omega 3, Omega 6, F.O.S.

Vitamine și minerale cu valori nutritive: Lizina 1,8%, Metionina 0,7%, Treonină 1,3%, Triptofan 0,3%, Arginina 2.2%, Izoleucină 1,3%, Leucina 3%, Valina 2%, Calciu 2%, Fosfor 1.4%, Sodiu 0,3%, Vitamina A 12.500 UI / kg, Vitamina D3 1205 UI / kg, Vitamina E 70 mg / kg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13