FitActive Dog Adult conservă de gâscă, iepure și mere

De la 5.8 Lei

FitActive Dog Adult Goose & Rabbit + Apple oferă magia aromei pentru plăcerea animalului tău de companie. O sursă diversă de proteine care este importantă și benefică pentru câinii noștri din toate punctele de vedere. Acest produs FitActive a fost formulat pentru a oferi combinația ideală de carne ușor digerabilă (gâscă, iepure) în proporțiile ideale.

Citește descrierea produsului...

Panzi FitActive és Panzi GetWild konzerves eledelek kutyáknak

Hrana la conservă pentru câini FitActive

În gama de produse fabricate de compania maghiară Panzi, poți găsi și conservele de înaltă calitate FitActive, care conțin minimum 32% carne pentru a garanta câinelui tău o masă sățioasă și gustoasă. Conservele FitActive sunt foarte ușor de digerat și bogate în energie. Datorită unei varietăți de ingrediente naturale, conservele FitActive conțin toate ingredientele esențiale necesare pentru a-i oferi câinelui tău o alimentație sănătoasă. Pe lângă diverse surse de proteine de origine animală, cum ar fi carnea de pui, gâscă, iepure, miel, pește, porc, ficat, rețeta acestor bunătăți umede fabricate în Ungaria conțin fructe și legume, astfel încât sunt potrivite și pentru animalele noastre de companie datorită conținutului lor de vitamine și minerale.

FitActive - BURSTIN' OUT - Intră în formă explozivă!

FitActive Dog Adult conservă de gâscă, iepure și mere

Cu un conținut minim de 32% carne, FitActive Dog Adult Goose & Rabbit + Apple garantează animalului tău de companie o cină gustoasă și sățioasă.

Alimente cu un nivel corect de vitamine. Datorită ingredientelor naturale de înaltă calitate, produsul conține toate ingredientele necesare pentru o viață de zi cu zi sănătoasă pentru animalele noastre de companie.

Fructele sunt o sursă naturală de vitamine și sunt foarte utile în alimentația zilnică a câinilor noștri.

Compoziție: carne și materii prime animale (carne mixtă 24%, carne de gâscă 4%, carne de iepure 4%), cereale integrale, mere 4%, minerale.

Această hrană gustoasă pentru câini este disponibilă în pachete de 415 și 1240 de grame.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13