FitActive Dog Meat-Mix with Apple & Pear conservă pentru câini

De la 5.8 Lei

Fit Active Meat-Mix este o conservă completă pentru câini cu diferite tipuri de carne, mere și pere. Un aliment hrănitor și delicios de calitate premium pentru câini adulți. Acest produs constă din bucăți delicioase și suculente de diferite tipuri de carne: pui, gâscă, curcan, rață și iepure.

Citește descrierea produsului...

Panzi FitActive és Panzi GetWild konzerves eledelek kutyáknak

Hrana la conservă pentru câini FitActive

În gama de produse fabricate de compania maghiară Panzi, poți găsi și conservele de înaltă calitate FitActive, care conțin minimum 32% carne pentru a garanta câinelui tău o masă sățioasă și gustoasă. Conservele FitActive sunt foarte ușor de digerat și bogate în energie. Datorită unei varietăți de ingrediente naturale, conservele FitActive conțin toate ingredientele esențiale necesare pentru a-i oferi câinelui tău o alimentație sănătoasă. Pe lângă diverse surse de proteine de origine animală, cum ar fi carnea de pui, gâscă, iepure, miel, pește, porc, ficat, rețeta acestor bunătăți umede fabricate în Ungaria conțin fructe și legume, astfel încât sunt potrivite și pentru animalele noastre de companie datorită conținutului lor de vitamine și minerale.

FitActive - BURSTIN' OUT - Intră în formă explozivă!

FitActive Dog Meat-Mix with Apple & Pear conservă pentru câini

Ingrediente: Carne și derivate animale (carne mixtă 12%, pui 4%, gâscă 4%, curcan 4%, rață 4%, iepure 4%), cereale integrale, mere 4%, pere 4%, minerale.

Vitamine și oligoelemente: Vitamina A (acetat de retinil) 1900 UI / kg, vitamina D3 (colecalciferol) 190 UI / kg, vitamina E (RRR-tocoferil acetat) 10 mg / kg, cupru (pentahidrat de sulfat de cupru) , 4 mg / kg, zinc (sulfat de zinc monohidrat) 10 mg / kg, mangan (oxid de mangan (II)) 2 mg / kg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13