JBL FilterStart Pond cultură de bacterii pentru filtru de iaz

6350 Lei

Cultura de bacterii pentru activarea rapidă a filtrului pentru iaz JBL Filterstart Pond - Starter pentru bacterii. Pentru o activare rapidă și garantată a filtrului de iaz. Primăvara, după curățări și tratamente medicamentoase. Reduce timpul de pornire biologică pentru câteva zile. Prelungește durata de funcționare a filtrului de iaz. Promovează descompunerea substanțelor nocive (amoniu, amoniac, nitriți). Microorganismele naturale selectate promovează degradarea poluanților. Bacteriile reduc conținutul de nitrați din apa iazului, asigurând un mediu acvatic sănătos.

Citește descrierea produsului...

JBL FilterStart Pond cultură de bacterii pentru filtru de iaz

Detalii:

  • Pentru pornirea filtrelor, primăvara, pentru curăţarea lor şi după tratamentul medicamentos.
  • Reduce funcţionarea biologică la câteva zile.
  • Prelungeşte viaţa filtrului pentru iaz.
  • Descompune poluanţii, amoniul, amoniacul şi nitriţii
  • Folosind JBL Filterstart Pond, filtrul pentru iaz este imediat activat biologic. Microorganismele selecţionate natural descompun poluanţii, amoniul, amoniacul şi nitriţii. Bacteria reduce conţinutul de nitraţi din apă făcând-o curată.

Folosire:

  • Umeziţi materialul filtrului şi turnaţi conţinutul pachetului peste masa filtrului.
  • Cu filtrul oprit, lăsaţi-l să se înmoaie timp de 2 ore.
  • Nu există riscul de supradoză.
  • Orice decolorare uşoară a apei din iaz este inofensivă şi îmbunătăţeşte biologia iazului.
  • În iazurile de înot:
  • Nu înotaţi timp de 24 de ore de la aplicare.

Sfatul JBL

  • Activaţi procesul de descompunere microbiologică din iazul dumneavoastră, primăvara devreme, cu JBL SediEx Pond.
  • Microorganismele conţinute de acest produs reduc noroiul din iaz sprijinind munca făcută de  bacteria din filtru.
  • Suplimentaţi prin turnarea timpurie în filtru a produsului JBL PhosEx Pond filter, pentru a reduce poluarea apei cu fosfaţi şi pentru a preveni răspândirea algelor în exces.
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13