Alimente presate la rece
Procesul de producție prin presare la rece presupune procesarea ingredientelor furajere prin încălzirea acestora la o temperatură maximă de 75 de grade Celsius. Deoarece sunt procesate la temperaturi scăzute, alimentele presate la rece sunt mai gustoase, mai sănătoase și mai nutritive decât cele extrudate.Avantajul acestui proces este că păstrează nutrienții valoroși, fibrele, vitaminele, enzimele și uleiurile. Acestea sunt mai ușor de digerat și consumul lor favorizează absorbția mai eficientă a substanțele nutritive. Cu acest tip de alimente vă puteți hrăni câinele utilizând o cantitatea de hrană cu până la 40% mai puțin decât cea extrudată/granulată. Pe lângă faptul că produce o formulă mai plăcută la gust, presarea la rece ca proces de producție utilizează mai puțină energie și, prin urmare, este mai prietenoasă și cu mediul înconjurător.
Daniel
Produsul chiar își face treaba, după prima folosire algele au început sa plutească și sa se curețe iazul. Livrarea a fost una rapida . Recomand produsul!