Beaphar Duo Malt - Pastă pentru trecerea blănii prin tractul digestiv la pisici

29.9 Lei

Beaphar Duo Malt Paste este o pastă de malț cu conținut ridicat de fibre, nutritivă, pentru pisici tinere, adulte și vârstnice. Pastă de malț delicioasă cu dublă acțiune. Ajută la trecerea blănii prin tractul digestiv și îndepărtează părul din trahee. Îmbogățită cu probiotice bio-MOS pentru a susține sănătatea florei intestinale.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Duo Malt Pastă pisici trecerea blănii prin tractul digestiv

Beaphar Duo Malt Paste este o pastă de malț cu conținut ridicat de fibre, nutritivă, pentru pisici tinere, adulte și vârstnice. Pastă de malț delicioasă, cu dublă acțiune. Ajută la trecerea blănii prin tractul digestiv și îndepărtează părul din trahee. Îmbogățită cu probiotice bio-MOS pentru a susține sănătatea florei intestinale.

Pasta Beaphar Duo Malt ajută pisicile să elimine în mod natural părul ingerat din tractul digestiv. Produsul combină două efecte într-un singur tub. Componenta de malț, de culoare maro închis, îmbracă firele de păr într-un strat plat pentru a le ajuta să treacă mai ușor prin tractul intestinal și componenta maro deschis, bio-MOS (manan-oligozaharide) este o cremă de condiționare, care susține în mod activ sănătatea florei intestinale; ceea ce duce la o digestie mai bună, la un sistem imunitar mai puternic și la o reducere a bacteriilor periculoase din tractul digestiv.

Ca urmare a consumului de pastă Beaphar Duo Malt, aglomerația firelor de păr este aproape complet eliminată, iar firele de păr urmează calea celorlalte alimente și pleacă la capătul „opus” al animalului.

Dozaj:

  • Pentru pisicile cu păr lung: doza zilnică este o bandă de 6 cm, care poate fi adăugată în hrana zilnică sau ca deliciu oral.
  • Pentru pisicile cu păr scurt: doza zilnică este o bandă de 4 cm, care poate fi adăugată în hrana zilnică sau ca deliciu oral.fd

Ingrediente: uleiuri, grăsimi, lapte și produse lactate, drojdii, extract de malț.

Aditivi: antioxidanți.

Analiză: proteină brută 12%, fibră brută 0,1%, grăsime brută 52%, cenușă brută 3,3%, umiditate 3,7%, calciu 0,4%, fosfor 0,3%, sodiu 0,3%, potasiu 0,5%.

Pachete disponibile: 100 g.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13