AssorbiPiu covorașe absorbante pentru câini, cu miros de piersici

29.9 Lei

Covorașele absorbante pentru câini AssorbiPiu cu un parfum de fructe pentru ca animăluțul tău să se poată obișnui cu locul. Un mod ușor și igienic de a educa cățeii și câinii adulți ținuți în casă. Absorbție excelentă, fără înmuiere și fără mirosuri neplăcute. Covorasele AssorbiPiu sunt dotate cu colțuri adezive, care oferă o fixare stabilă pe orice suprafață. 10 așternuturi de 60 x 60 cm într-un pachet.

Citește descrierea produsului...

Păturici absorbante AssorbiPiu, cearșafuri pentru aclimatizare

Nu este o sarcină ușoară să îți înveți cținele să locuiască în casă. Cu toate acestea, AssorbiPiu italian și alte ajutoare pentru câini disponibile pe Okosgazdi îți vor ușura foarte mult sarcina. Concepute special pentru câini, aceste păturici antiderapante montate pe podea îl vor ajuta pe câinele (cățelușul) tău să învețe unde să-și facă nevoile.

Cearșafurile pentru câini AssorbiPiu, șervețele de dresaj sunt ideale pentru dresajul cățeilor, al câinilor adulți ținuți în casă și al iepurilor. Acestea reprezintă, de asemenea, o soluție practică pentru câinii în vârstă cu probleme de incontinență. Nu mai trebuie să cureți "accidente" neașteptate pe podea sau pe covor, câinele tău senior se poate ușura confortabil atunci când nu-și mai poate reține urina (sau fecalele).

Cearșafurile de aclimatizare AssorbiPiu sunt disponibile în mai multe mărimi și ambalaje. Gama este completată de versiuni parfumate și cu cărbune activ.

Assorbipiu pelenkák

 • AssorbiPiu păturici absorbante normale
  • 60 x 90 cm - 30 db / pachet
  • 60 x 90 cm - 11 db / pachet
  • 60 x 60 cm - 40 db / pachet
  • 60 x 60 cm - 11 db / pachet
 • AssorbiPiu păturici absorbante cu cărbune activ
  • 60 x 60 cm - 10 db / pachet
 • AssorbiPiu păturici absorbante cu miros de piersică
  • 60 x 60 cm - 10 db / pachet

Acestea au proprietăți excelente de absorbție și nu se înmoaie. Acestea pot absorbi orice umiditate în mai puțin de un minut.

5

Recomandăm, de asemenea, tăvile de plastic de fixare a păturicii de la Trixie, care se vor asigura că scutecul nu se încrețește sub picioarele câinelui tău și îl vor împiedica să fie cărat sau rupt prin casă.

AssorbiPiu covorașe absorbante pentru câini, cu miros de piersici

Covorase absorbante AssorbiPiu cu polimeri superabsorbanti, cu o baza impermeabila. Covorasele AssorbiPiu sunt subtiri, insa foarte eficiente in retinerea lichidelor.

Dimensiune: 60 x 60 cm

Conţinut: 10 buc

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13