Beaphar CaniComfort Calming Spray - Spray calmant cu feromoni pentru câini

56.3 Lei

Beaphar CaniComfort Pheromone Calming Spray este o modalitate simplă și eficientă de a vă calma câinele și de a reduce comportamentul nedorit. Acesta conține o copie sintetică a feromonului de calmare a câinelui (stimulent al apetitului câinelui). Feromonul ajută la calmarea câinilor și la reducerea comportamentului nedorit. Este recomandat în situațiile în care câinele trăiește experiențe noi (medii noi sau necunoscute, vandalism cu mobilierul) sau stres (furtuni, focuri de artificii, zgomote). Se recomandă aproximativ 9 pufuri pe tratament.

Produs alternativ:

Citește descrierea produsului...

Beaphar CaniComfort - Spray calmant cu feromoni pentru câini

Beaphar CaniComfort spray este o modalitate simplă și eficientă de a vă calma câinele și de a reduce comportamentul nedorit. Feromonul utilizat în Beaphar CaniComfort™ este o copie sintetică a feromonului de calmare canină (stimulent al apetitului canin), care este produs în mod natural de către câinele mamă în timpul alăptării și care joacă astfel un rol esențial în dezvoltarea legăturii cu cățeii. S-a dovedit științific că acest feromon sporește sentimentul de siguranță atât la căței, cât și la câinii adulți. Cu Beaphar CaniComfort™, animalul primește un mesaj năstrușnic, simțind că totul este în regulă.

Un flacon de 30 ml este suficient pentru aproximativ 400 de pulverizări. Utilizați aproximativ 9 pulverizări pe tratament.

Sugestii de utilizare:

  • Înainte de aplicare, pulverizați pe o mică suprafață pentru a vă asigura că nu lasă pete,
  • Pulverizați în cutia de transport cu 15 minute înainte de utilizare,
  • Pulverizați pe orice obiect sau mobilă cu care câinele dvs. ar putea intra în contact pentru a evita un comportament nedorit,
  • Nu pulverizați direct pe câine,
  • Nu suflați în transportor atunci când câinele se află înăuntru,
  • Beaphar CaniComfort® nu va seda câinele dumneavoastră.

Ingrediente: versiune artificială a hranei pentru câini, izopropanol 2% q.s.

Conținut: 30 ml.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13