Beaphar CatComfort feromonos - Spray cu feromoni calmanți pentru pisici

58.7 Lei

Spray-ul cu feromoni Beaphar CatComfort pentru pisici ajută la prevenirea comportamentelor nedorite în situații stresante. Conține feromoni care ajută la întărirea sentimentului de siguranță al pisicilor. Aplicabil de ex. atunci când călătoriți sau vizitați medicul veterinar. Nu este amețitor sau sedativ.

Produs alternativ:

Citește descrierea produsului...

Beaphar CatComfort feromonos - Spray cu feromoni pisici

Sprayul Beaphar CatComfort conține feromon de obraz felin pentru a ajuta la prevenirea comportamentelor nedorite în situații stresante.

Feromonul ajută pisicile să se simtă mai sigure și mai relaxate în fața schimbărilor de mediu. Pulverizarea în transportorul pentru pisici sau în păturica preferată a animalului de companie înainte de călătorie reduce apariția comportamentelor de stres, cum ar fi zgârieturile și mieunatul.

Utilizarea unui spray care conține feromoni poate fi utilă, de exemplu, atunci când se călătorește la veterinar sau când pisica ajunge într-un loc nou.

Pentru uz casnic: pulverizarea mobilierului sau a așternutului pisicii cu spray Beaphar CatComfort. Are un efect calmant asupra pisicilor și ajută la prevenirea comportamentelor distructive. Aplicarea direcționată poate ajuta la prevenirea marcării și a stropitului cu urină. Produsul nu sedează pisica.

Utilizare: Nu pulverizați direct pe pisică! Agitați flaconul și pulverizați cu 15 min înainte ca pisica să intre în contact cu suprafața. Beaphar CatComfort Spray nu sedează animalul dumneavoastră de companie. Un flacon de 30 ml este suficient pentru aproximativ 214 pulverizări. Utilizați aproximativ 9 pulverizări pe sesiune. Efectul Beaphar CatComfort Calming Spray poate fi resimțit timp de aproximativ 5 ore. Înainte de utilizare, verificați dacă spray-ul nu lasă urme pe țesătura care urmează să fie tratată într-o zonă mai puțin vizibilă. Pentru a reduce comportamentul nedorit, tratați toate suprafețele (de exemplu, lese, paturi, mobilier) cu care pisica poate intra în contact

Ingrediente: feromon de pisică F3 artificial: 10 % alcool izopropilic.

Conținut: 30 ml.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13