Beaphar COMBOtec Cat Spot On - Antiparazitar pt pisici împotriva puricilor, căpușelor și păduchilor

70.8 Lei

Beaphar Combotec Cat spot-on spray ucide puricii, căpușele și acarienii de păr și previne ca mediul pisicilor tratate să fie infectat cu ouă de purici. De asemenea, protejează împotriva reapariției infestării cu purici. 2 ingrediente active, fipronil și (S)-metopren. Fipronilul ucide puricii în 24 de ore de la aplicare, iar căpușele și păduchii în 48 de ore. Poate fi utilizat și la animalele gestante.

Produs alternativ:

Citește descrierea produsului...
Beaphar Combotec Cat Spot On - Antiparazitar pt pisici

3 pipete / cutie | 3 x 50 mg Fipronil + 3 x 60 mg (S)-Methopren

70.8 Lei

Beaphar Combotec Cat Spot On - Antiparazitar pt pisici

Beaphar Combotec Cat Spot On - Pentru pisici 50 mg/60 mg soluție pentru pisici și dihori domestici A.U.V.

Tratează pisicile și dihorii. Protejează împotriva infecției cu purici și a infecțiilor asociate cauzate de căpușe și/sau acarieni de păr.

Folosit la pisici și dihori domestici, ucide puricii (Ctenocephalides spp.) și protejează împotriva noilor infestări timp de 4 săptămâni.

Utilizat la pisici și dihori domestici, ucide căpușele (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus) și protejează împotriva noilor infecții timp de 2 săptămâni la pisici și 4 săptămâni la dihori domestici.

Folosit la pisici, omoară păduchii de păr (Trichodectes canis).

Inhibă dezvoltarea ouălor de purici, a larvelor și a pupelor și previne infectarea mediului animalelor tratate cu formele de dezvoltare imature ale puricilor pentru aceeași perioadă de timp.

Fipronilul ucide puricii în 24 de ore de la aplicare, iar căpușele și păduchii în 48 de ore.

Cale de administrare: aplicat local, extern, pe piele.

  • Pentru pisicile cu o greutate corporală mai mică de 10 kg, o pipetă de 0,5 ml per pisică, corespunzând dozei minime recomandate de 5 mg/kg de fipronil și 6 mg/kg de (S)-metopren (mg/kg), aplicată local pe piele.
  • O pipetă de 0,5 ml per dihor - corespunzând unei doze de 50 mg de fipronil și 60 mg de (S)-metopren, aplicată local pe piele.

 

În absența unor studii de evaluare a siguranței produsului, trebuie să treacă cel puțin 4 săptămâni între fiecare tratament.

Instrucțiuni: CITIȚI ÎNTOTDEAUNA DESCRIEREA DE PE AMBALAJUL PRODUSULUI ÎNAINTE DE UTILIZARE!

  1. 1. Scoateți pipeta din blister folosind colțurile ușor de deschis. Nu perforați filmul cu foarfece, un cuțit sau orice alt instrument ascuțit, deoarece acest lucru poate deteriora pipeta din interior.
  2. Țineți pipeta în poziție verticală. Loviți ușor partea superioară, mai subțire a pipetei, astfel încât întreaga cantitate de lichid să fie transferată în corpul pipetei.
  3. Folosiți foarfece pentru a tăia vârful pipetei. Îndoiți blana între omoplați până când pielea este vizibilă.
  4. Așezați vârful pipetei pe piele, apoi strângeți ușor pipeta pentru a goli conținutul pe piele. Asigurați-vă că produsul nu înmoaie părul, deoarece acest lucru va face părul să fie temporar lipicios la locul de tratament.

Ingrediente: Fipronil 50 mg, (S)-metopren 60 mg, hidroxianisol butilat (E320) 0,10 mg, hidroxitoluen butilat (E321) 0,05 mg. (Excipienți: q.s. 0,5 ml).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13