Belcando Agil-Tabs

De la 112.6 Lei

Preparate de hrană de completare a dietei pentru câini pentru sprijinirea metabolismului articular în caz de osteoartrită. Pentru câini în creștere, mai ales cei din rasele mari. În cazul solicitării accentuate a articulațiilor câinilor sportivi și de performanță. Pentru tratamentul fenomenelor degenerative ale aparatului locomotor. În cazul problemelor articulare cauzate de vârstă (artroză). Agil-Tabs completează dieta câinelui dvs. cu substanțe nutritive din crustacee și materii prime pe bază de plante cunoscute pentru efectul lor de susținere a funcției țesutului conjunctiv, a cartilajului și a articulațiilor. Proteinele animale de înaltă calitate susțin metabolismul proteinelor, funcția sa optimă are o mare importanță pentru metabolismul muscular și al cartilajului.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Hrana uscată pentru câini Belcando

La Belcando, totul se rezumă la a produce cea mai bună hrană pentru câini. Pentru a obține un gust deosebit și o tolerabilitate excelentă, în rețetele lor se folosesc numai ingrediente selectate de cea mai înaltă calitate. Producătorul de hrană pentru câini, cu sediul în Münsterland, Germania, își procură materiile prime de la întreprinderi mici și mijlocii locale. Ei pun un accent deosebit pe carnea albă, pe care o prelucrează ei înșiși. Belcando crede că cea mai bună rețetă este la fel de bună ca și ingredientele sale. Ingredientele prețioase și aditivii excelenți fac din hrana pentru câini de calitate super-premium Belcando alegerea celor care nu cunosc contradicții în alimentația câinilor lor.

Belcando összetevők

Deoarece filozofia Belcando este că fiecare câine are nevoi nutriționale individuale, experții producătorului german de hrană pentru câini au dezvoltat o gamă de hrană uscată pentru câini adecvată vârstei și mărimii ... Hrană pentru câini Belcando pentru nevoi individuale!

Rețete fără cereale - No Grain Formula / Grain Free (marcate cu abrevierea „GF”)

No Grain formula

În special pentru câinii sensibili care suferă de sensibilitate sau alergii la gluten și cereale, este important să înlocuiești corespunzător cerealele din rețetă. Alimentele fără cereale și fără gluten de la Belcando conțin o gamă deosebit de largă de ingrediente - de exemplu, legume, amarant, mazăre, cartofi - care oferă mult mai mult decât cereale. Alimentele pentru câini Belcando fără cereale și fără gluten sunt etichetate cu "No Grain Formula" sau "GF" și conțin 75% proteine animale, din care cel puțin 40% este carne proaspătă/crudă (file).

În alimentele GF, cerealele sunt înlocuite de amarant, care este o proteină de mai bună calitate decât cerealele (conținut de proteine mult mai mare, structură mai bună a aminoacizilor). Făina de mazăre și fasole din aceste furaje conține niveluri reduse de carbohidrați, care susțin activitatea microbiană în intestinul gros.

Toate produsele GF conțin cel puțin 2,5% krilli din Antarctica (5% în Belcando Adult GF Ocean și Belcando Adult GF Salmon).

Avantajele krillilor din Antarctica:

 • Bogați în acizi grași Omega-3
 • Acizii grași Omega-3 din krilli sunt prezenți sub formă de fosfolipide și, prin urmare, nivelul biodisponibilității lor este de două ori mai mare decât în uleiul de somon.
 • Aceștia conțin astaxantină ca antioxidant natural.
 • Aceștia conțin proteine de înaltă calitate și sunt bogați în multe substanțe nutritive esențiale.

Toate pachetele de 12,5 kg de hrană marcată GF sunt ambalate în ambalaje resigilabile, astfel încât își păstrează prospețimea pentru mai mult timp.

Hrana Belcando pentru pui de câine și câini junior

Câinii în creștere (Puppy, Junior) au nevoie de o hrană specială, adecvată stadiului lor de dezvoltare și nu trebuie hrăniți cu hrană pentru adulți. O hrănire necorespunzătoare în timpul perioadei de creștere poate cauza probleme de sănătate mai târziu. Hrana Belcando pentru câini tineri oferă tot ce au nevoie cățeii pentru a crește sănătoși!

Belcando kölyökkutyák

Hrana uscată pentru câini tineri:

 • Belcando Puppy Granula-Start pentru puii de câine de toate rasele, potrivită pentru perioada de înțărcare și a introducerii hranei solide.
 • Belcando Puppy Gravy pentru căței de toate rasele până la vârsta de 4 luni și pentru creșterea câinilor de talie mică.
 • Belcando Junior Lamb & Rice pentru câini de talie medie și mare începând cu vârsta de aproximativ 4 luni.
 • Belcando Junior Maxi pentru creșterea cățeilor de rase mari începând cu vârsta de aproximativ 4 luni.

Hrana Belcando pentru câini adulți

Abordarea experților Belcando în ceea ce privește nutriția câinilor se bazează în primul rând pe recunoașterea faptului că nevoile nutriționale ale unui câine sunt determinate nu numai de vârsta și de mărimea corpului, ci și de nivelul de activitate al acestuia. Astfel, gama producătorului include hrană pentru prietenii noștri foarte activi cu patru picioare.

Belcando adult dog

Hrană uscată pentru câini adulți:

 • Belcando Adult Dinner sau Belcando Adult Multi-Croc pentru câinii expuși la un nivel de stres normal.
 • Belcando Finest Croc pentru câini adulți de talie mică și medie.
 • Belcando Finest GF Lamb pentru câini adulți de talie mică și medie, pretențioși și sensibili la cereale.
 • Belcando Finest GF Salmon pentru câinii adulți din rasele mici și mijlocii care sunt sensibili la cereale și proteine provenite de la mamifere terestre cu sânge cald sau de la păsări.
 • Belcando Adult GF Ocean pentru câinii adulți cu nivel de activitate normală sau mai mare care sunt sensibili la cereale și proteine provenite de la mamifere terestre cu sânge cald sau de la păsări.
 • Belcando Adult GF Beef pentru câinii adulți cu activitate normală sau mai mare care sunt sensibili la cereale și proteine provenite de la mamifere terestre cu sânge cald sau de la păsări.
 • Belcando Adult Iberico & Rice hrană dietetică pentru câini cu un conținut ridicat de carne de porc proaspătă. Hrană ușor de digerat și deosebit de asimilabilă pentru câinii cu digestie sensibilă.
 • Belcando Adult Active pentru câinii mai expuși la stres.
 • Belcando Adult Power câini sau cățele de reproducție care sunt supuse unui stres foarte mare.

Belcando hrană uscată pentru câini cu nevoi nutriționale speciale

Belcando oferă, de asemenea, cinci tipuri diferite de hrană pentru câinii cu nevoi nutriționale speciale, cum ar fi câinii care îmbătrânesc, sunt mai puțin activi sau supraponderali.

Belcando Senior Sensitive

Alimente pentru nevoi alimentare speciale:

Belcando Agil-Tabs

Scoică neozeelandeză cu buze verzi, uscată prin congelare. (adaos: 15% pulbere pură de scoici) Scoica cu buze verzi, Perna canaliculus, conține un complex activ natural din glicozaminoglicani (GAG), acizi grași omega 3 speciali, aminoacizi, oligoelemente și antioxidanți naturali. În cadrul cercetărilor științifice asupra câinilor s-au constatat efecte pozitive asupra simptomelor de artrită la o dozare de 0,45 g / 10 kg masă corporală (Bierer & Bui, 2002). Pastilele AGIL conțin 0,6 g per 10 kg de greutate a câinelui, în cazul hrănirii sale conform dozării recomandate. După adăugarea de Perna canaliculus se observă o atenuare a durerii și o "rigiditate" mai redusă a articulațiilor. Efectul pozitiv nu se poate atribui numai unei singure substanțe izolate din scoică. Pentru acesta este răspunzătoare totalitatea complexului activ din Perna canaliculus.

Acizi grași Omega-3 Conținut de acizi grași omega 3, total: 3,3%; acid eicosapentaenoic (EPA): 0,2%; acid docosahexaenoic (DHA): 3,0% Adaosul ridicat de acizi grași omega 3 este destinat reducerii efective a raportului existent în hrană în mod obișnuit între acizii grași omega 6 și acizii grași omega 3. Prin aceasta se reduce în mod natural reacția inflamatorie a organismului.

Vitamina C (adaos: 2.750 mg / kg) este deosebit de importantă pentru producția de colagen propriu organismului (sinteză). În condiții de stres (de ex. în cazul durerilor articulare) uneori organismul câinelui nu produce suficientă vitamina C. Adaosul de vitamina C are din acest motiv un efect de sprijinire a producției de colagen și stimulează stabilitatea articulațiilor și a cartilajului.

Vitamina E (adaos: 5.000 U.I. / kg) este de cea mai mare importanță pentru protecția acizilor grași nesaturați (acizii grași omega 3) și al celulelor cartilaginoase împotriva oxidării lor prin radicalii liberi. Aceștia se formează în cantitate semnificativă chiar în cadrul proceselor inflamatorii din articulații. Pe lângă aceasta, vitamina E este importantă pentru menținerea și stabilitatea membranelor, mai ales a musculaturii scheletice. Sprijină astfel dezvoltarea țesutului muscular în scopul întăririi articulațiilor.

Dozarea pastilelor AGIL este foarte simplă și se poate face exact. Oferiți pur și simplu 1 1/2 pastile per 10 kg de greutate corporală, repartizate de-a lungul zilei ca „bunătăți“.

COMPOZIȚIE: scoică cu buze verzi, uscată prin congelare (Perna canaliculus) (15%); proteine din carne de pasăre, uscate; alge uscate (Schizochytrium sp.); lignoceluloză; carbonat de calciu; pudră de zer; drojdie de bere, uscată; ou, uscat; spanac, uscat; ficat de pasăre, uscat; făină de pește din pește oceanic; stearat de magneziu

CONSTITUENȚI ANALITICI: proteine 30 %; conținut de grăsimi 13 %; fibre brute 8 %; cenușă brută 14 %; Acizi grași Omega-3: 3,3 %; Acid eicosapentaenoic (EPA): 0,2 %; Acid docosahexaenoic (DHA): 3,0 %

ADITIVI PER KG

 • Aditivi nutriționali: vitamina C 2.750 mg; vitamina E 5.000 mg 
 • Aditivi tehnologici: Antioxidant: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale (= vitamina E naturală) 200 mg 
 • Aditivi pentru aromă: ghiara diavolului
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13