Belcando Fiber-Tabs

De la 87.6 Lei

Suplimente alimentare ale dietei câinilor, pentru diminuarea supragreutății, pentru reducerea obezității și susținere în cazul tulburărilor digestive. Indicații: obezitate (greutate corporală > 20% peste greutatea medie specifică rasei) => este necesară reducerea semnificativă a greutății, susținere în cazul tulburărilor digestive cauzate de hrană, tendință de supraponderabilitate la o vârstă înaintată, supraponderabilitate ușoară => pentru reducerea gradată și stabilizarea greutății, lipsa mișcării. Puterea mare de expandare contribuie de asemenea la senzația de sațietate.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Hrana uscată pentru câini Belcando

La Belcando, totul se rezumă la a produce cea mai bună hrană pentru câini. Pentru a obține un gust deosebit și o tolerabilitate excelentă, în rețetele lor se folosesc numai ingrediente selectate de cea mai înaltă calitate. Producătorul de hrană pentru câini, cu sediul în Münsterland, Germania, își procură materiile prime de la întreprinderi mici și mijlocii locale. Ei pun un accent deosebit pe carnea albă, pe care o prelucrează ei înșiși. Belcando crede că cea mai bună rețetă este la fel de bună ca și ingredientele sale. Ingredientele prețioase și aditivii excelenți fac din hrana pentru câini de calitate super-premium Belcando alegerea celor care nu cunosc contradicții în alimentația câinilor lor.

Belcando összetevők

Deoarece filozofia Belcando este că fiecare câine are nevoi nutriționale individuale, experții producătorului german de hrană pentru câini au dezvoltat o gamă de hrană uscată pentru câini adecvată vârstei și mărimii ... Hrană pentru câini Belcando pentru nevoi individuale!

Rețete fără cereale - No Grain Formula / Grain Free (marcate cu abrevierea „GF”)

No Grain formula

În special pentru câinii sensibili care suferă de sensibilitate sau alergii la gluten și cereale, este important să înlocuiești corespunzător cerealele din rețetă. Alimentele fără cereale și fără gluten de la Belcando conțin o gamă deosebit de largă de ingrediente - de exemplu, legume, amarant, mazăre, cartofi - care oferă mult mai mult decât cereale. Alimentele pentru câini Belcando fără cereale și fără gluten sunt etichetate cu "No Grain Formula" sau "GF" și conțin 75% proteine animale, din care cel puțin 40% este carne proaspătă/crudă (file).

În alimentele GF, cerealele sunt înlocuite de amarant, care este o proteină de mai bună calitate decât cerealele (conținut de proteine mult mai mare, structură mai bună a aminoacizilor). Făina de mazăre și fasole din aceste furaje conține niveluri reduse de carbohidrați, care susțin activitatea microbiană în intestinul gros.

Toate produsele GF conțin cel puțin 2,5% krilli din Antarctica (5% în Belcando Adult GF Ocean și Belcando Adult GF Salmon).

Avantajele krillilor din Antarctica:

 • Bogați în acizi grași Omega-3
 • Acizii grași Omega-3 din krilli sunt prezenți sub formă de fosfolipide și, prin urmare, nivelul biodisponibilității lor este de două ori mai mare decât în uleiul de somon.
 • Aceștia conțin astaxantină ca antioxidant natural.
 • Aceștia conțin proteine de înaltă calitate și sunt bogați în multe substanțe nutritive esențiale.

Toate pachetele de 12,5 kg de hrană marcată GF sunt ambalate în ambalaje resigilabile, astfel încât își păstrează prospețimea pentru mai mult timp.

Hrana Belcando pentru pui de câine și câini junior

Câinii în creștere (Puppy, Junior) au nevoie de o hrană specială, adecvată stadiului lor de dezvoltare și nu trebuie hrăniți cu hrană pentru adulți. O hrănire necorespunzătoare în timpul perioadei de creștere poate cauza probleme de sănătate mai târziu. Hrana Belcando pentru câini tineri oferă tot ce au nevoie cățeii pentru a crește sănătoși!

Belcando kölyökkutyák

Hrana uscată pentru câini tineri:

 • Belcando Puppy Granula-Start pentru puii de câine de toate rasele, potrivită pentru perioada de înțărcare și a introducerii hranei solide.
 • Belcando Puppy Gravy pentru căței de toate rasele până la vârsta de 4 luni și pentru creșterea câinilor de talie mică.
 • Belcando Junior Lamb & Rice pentru câini de talie medie și mare începând cu vârsta de aproximativ 4 luni.
 • Belcando Junior Maxi pentru creșterea cățeilor de rase mari începând cu vârsta de aproximativ 4 luni.

Hrana Belcando pentru câini adulți

Abordarea experților Belcando în ceea ce privește nutriția câinilor se bazează în primul rând pe recunoașterea faptului că nevoile nutriționale ale unui câine sunt determinate nu numai de vârsta și de mărimea corpului, ci și de nivelul de activitate al acestuia. Astfel, gama producătorului include hrană pentru prietenii noștri foarte activi cu patru picioare.

Belcando adult dog

Hrană uscată pentru câini adulți:

 • Belcando Adult Dinner sau Belcando Adult Multi-Croc pentru câinii expuși la un nivel de stres normal.
 • Belcando Finest Croc pentru câini adulți de talie mică și medie.
 • Belcando Finest GF Lamb pentru câini adulți de talie mică și medie, pretențioși și sensibili la cereale.
 • Belcando Finest GF Salmon pentru câinii adulți din rasele mici și mijlocii care sunt sensibili la cereale și proteine provenite de la mamifere terestre cu sânge cald sau de la păsări.
 • Belcando Adult GF Ocean pentru câinii adulți cu nivel de activitate normală sau mai mare care sunt sensibili la cereale și proteine provenite de la mamifere terestre cu sânge cald sau de la păsări.
 • Belcando Adult GF Beef pentru câinii adulți cu activitate normală sau mai mare care sunt sensibili la cereale și proteine provenite de la mamifere terestre cu sânge cald sau de la păsări.
 • Belcando Adult Iberico & Rice hrană dietetică pentru câini cu un conținut ridicat de carne de porc proaspătă. Hrană ușor de digerat și deosebit de asimilabilă pentru câinii cu digestie sensibilă.
 • Belcando Adult Active pentru câinii mai expuși la stres.
 • Belcando Adult Power câini sau cățele de reproducție care sunt supuse unui stres foarte mare.

Belcando hrană uscată pentru câini cu nevoi nutriționale speciale

Belcando oferă, de asemenea, cinci tipuri diferite de hrană pentru câinii cu nevoi nutriționale speciale, cum ar fi câinii care îmbătrânesc, sunt mai puțin activi sau supraponderali.

Belcando Senior Sensitive

Alimente pentru nevoi alimentare speciale:

Belcando Fiber-Tabs

L-carnitină (adaos: 6.500 mg/kg - corespunde la 75 mg de L-carnitină per 10 kg de greutate a câinelui, la hrănirea conform dozării recomandate) stimulează „prelucrarea“ acizilor grași atunci când ei se acumulează mult în cadrul metabolismului și facilitează eliminarea rapidă din celulă a produșilor de descompunere (corpi cetonici). L-carnitina stimulează arderea grăsimilor, reduce depozitele de grăsimi din țesuturi și susține activitatea mușchiului cardiac.

Substanțele de balast se împart în

 • Fibrele insolubile (de ex. celuloză, hemiceluloză) nu conțin energie utilizabilă și reduc astfel densitatea energetică a aportului alimentar zilnic al animalului. În plus, ele întăresc conținutul intestinal.
 • Fibrele solubile (de ex. pectină, pentosani) sunt metabolizate parțial de bacteriile intestinale și au un efect prebiotic asupra florei intestinale. Prin legarea apei, fibrele alimentare prelungesc timpul de tranzit al conținutului intestinal și contribuie la ameliorarea diareei.

Pentru scăderea în greutate:

Oferiți pur și simplu 5 pastile per 10 kg de greutate corporală, repartizate de-a lungul zilei ca „bunătăți“. Doza zilnică nu trebuie să depășească 10% din aportul de hrană uscată.

Durata de hrănire recomandată: Până la atingerea greutății corporale dorite.

În cazul stabilizării greutății sau a tulburărilor digestive:

Oferiți pur și simplu 2-3 pastile per 10 kg de greutate corporală, repartizate de-a lungul zilei ca „bunătăți“. Pentru stabilizarea greutății se pot administra suplimentar pastile FIBER un timp mai îndelungat.

COMPOZIȚIE: lignoceluloză; fibre de morcov; fibre din mere; fibre de portocală; proteine din carne de pasăre, uscate; pudră de zer; drojdie de bere, uscată; ou, uscat; ficat de pasăre, uscat; făină de pește din pește oceanic; Tărâțe de psyllium; stearat de magneziu; ulei de soia

CONSTITUENȚI ANALITICI: proteine 18 %; conținut de grăsimi 5,5 %; fibre brute 21 %; cenușă brută 7 %, Conţinut de energie metabolizabilă: 1.100 jouli, respectiv 262 kcal/100 g (~28 jouli, respectiv 6,5 kcal/tabletă)

ADITIVI PER KG

 • Aditivi nutriționali: L-carnitină 6.500 mg
 • Aditivi tehnologici: Antioxidant: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale (= vitamina E naturală) 200 mg
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13