BiogenicPet Mobility tablete

120 darab | 2 x 60 buc | 2 cutii | Reducere de preț

293.9 Lei
326.5 Lei

BiogenicPet Mobility tablete

Ce este BiogenicPet Mobility?

Tableta este utilizată pentru ameliorarea durerii, reabilitarea, îmbunătățirea și refacerea funcției locomotorii, leziuni, inflamații, abraziuni.

Salto 3TM: o combinație brevetată de 3 ingrediente active.

Este vorba despre D-glucozamina, sulfat de condroitină și „sufletul” Salto 3TM: un amestec de oligopeptide hidrolizate (proteine mici) purificate din zer. D-glucozamina și suplimentarea cu condroitină sunt inevitabile, deoarece sunt elemente ale lanțurilor de proteoglican, care asigură flexibilitatea cartilajului hialin.

Extract de fructe de mare: conține Extract de cartilaj de midii verzi și rechini din Noua Zeelandă într-o matrice proteică specială pentru efecte excepționale. Este un ingredient popular în preparatele de protecție a articulațiilor umane.

Acid hialuronic: o moleculă gigantă, cu o capacitate extrem de mare de legare a apei. Este cunoscut ca „lubrifiant” pentru îmbinări. 

MSM (metilsulfonilmetan): Un compus organosulfur, o sursă naturală de sulf, care joacă un rol în sinteza de colagen și în regenerarea țesuturilor, precum și în calmarea durerii. MSM îmbunătățește difuzarea diferiților nutrienți pe membranele articulare.

Calciu hidrogen fosfat: Calciul este un macronutrient, esențial pentru structura osoasă, funcția musculară normală și transmiterea nervilor și un cofactor pentru piruvat decarboxilază.

Compoziție / tabletă:

Salto-3TM 300 mg (din care HCl glucozamină: 120 mg, sulfat de condroitină: 45 mg, praf proteic din zer: 75 mg), Extract de proteine de pește: 70 mg, Metilsulfonilmetan (MSM) 100 mg, Acid hialuronic 50 mg, Calciu -hidrogen fosfat 50 mg, aromă de ficat și șuncă 900 mg.

Dozare:

Durata aplicării este de minim 4 săptămâni, întrucât regenerarea articulațiilor este un proces lent, efectul benefic al ingredientelor active se dezvoltă treptat.

  • 1 comprimat pe zi pentru câinii mici (sub 15 kg).
  • Pentru câinii mijlocii (15-40 kg), 2 tablete pe zi.
  • 3 tablete pe zi pentru câinii mari (peste 40 kg).

Datorită aromelor, câinii vor accepta ușor tabletele. De asemenea, poate fi administrat direct sau amestecat cu alimente.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13