BiogenicPet Vitality

De la 126.4 Lei

BiogenicPet o forță naturală care ajută la reînoirea organismului. Prin ingrediente active regenera tesuturile deteriorate sau inflamate, întinereste celulele îmbătrânire, protejează organismul câini de efecte secundare nocive ale medicamentelor anti-inflamatorii.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...
BiogenicPet Vitality

120 darab | 2 x 60 buc | 2 cutii | Large | Pentru câini peste 25 kg | Reducere de preț

306.1 Lei
360.1 Lei
BiogenicPet Vitality

120 darab | 2 x 60 bucăți | 2 cutii | Small | Pentru câini între 1-25 kg | Reducere de preț

238.7 Lei
280.9 Lei
BiogenicPet Vitality

60 darab | Large | Pentru câini peste 25 kg | Reducere de preț

162.1 Lei
180.1 Lei
BiogenicPet Vitality

60 darab | Small | Pentru câini între 1-25 kg | Reducere de preț

126.4 Lei
140.4 Lei

BiogenicPet Vitality

Ce este biogenicpet?

Regenerare rapidă

În cazul unui animal sănătos regenerarea țesutului epitelial deteriorat sau îmbătrânit este un proces îndelungat, este de 7-10 zile.

BiogenicPet este potrivit pentru animalele de toate vârstele, ajută la regenerarea pielii (singur sau pentru completarea tratamentului) în următoarele cazuri: leziuni ale pielii, dermatite, caderea parului, în caz de tulburări de creștere păr.

Viață activă în vârstă de senior

Artrita cronică și dureri apar la o cincime dintre câini.

BiogenicPet este potrivit pentru completarea tratamentului câinelor senior care suferă de artrita cronică și dureri, sau poate fi folosit singur pentru cartilajului articular, regenerarea țesutului conjunctiv și, prin urmare, reduce durerea.

Durerea nu va dura o veșnicie

Medicamentele orale folosite pentru dureri, de multe ori au efecte neplăcute, de ex. producția în exces de acid gastric, diaree, sau ulcere gastrice la câini sensibile.

Adăugați BiogenicPet la medicamente antiinflamatoare nesteroidiene sau steroidiene, pentru a reduce sau a preveni efectele secundare.

De ce este mai bun decât alte produse similare?

La început studiile extensive a substanței activă BiogenicPet (factori naturali de creștere de origine animală) au fost efectuate la oameni cu un rezultat care a demonstrat un grad ridicat de eficacitate. După mai mulți ani de experiență la oameni, a devenit indicat utilizarea produsului și la animale. Primele teste au demonstrat o eficiență ridicată la câini și la pisici. Aceasta a condus la dezvoltarea produsului. După mai mulți ani de cercetare și dezvoltare, precum și experiența terapeutică la oameni, acum formula BiogenicPet este disponibil și pentru câini!

Efectele asupra mediului:

Nu cu mult timp în urmă, câinile și pisicile au trăit liber și alimentele de zi cu zi au fost asigurate de natură, factorile naturale de creștere necesare au fost asigurate din animalele vânate. Acest proces natural le-a oferit echilibrul biologic vital necesar la multiplicare și dezvoltare.

Câinile și pisicile domestice de astăzi nu mai trăiesc și nu mai mănâncă în sălbăticie, ci calitatea sănătății și dezvoltării lor depinde de circumstanțele vieții oferite de noi.

Lumea modernă este accelerată nu numai pentru noi, oamenii, ci, acestea au influențe neplăcute și la animale. Deteriorarea în starea de spirit, probleme ale pielii și ale părului sunt semne de pierderea echilibrului organismului animalului care va duce în cele din urmă la boli.

BiogenicPet este un supliment alimentar care reglementează și restabilește echilibrul de funcționare a corpului, așadar asigură în mod natural vitalitatea animalului și capacitatea de regenerare.

Caracteristicile produsului:

Contraindicații: Nu se cunosc

Efecte secundare: Nu se cunosc

Atenționări speciale: Nici unul

Compoziție:

Small (pentru câini de talie mică): Human Fort: 25 mg, seleniu 6,0 mg, Vitamina E: 4,5 mg material purtător: până la 1000 mg

Large (pentru câini de talie mare): Human Fort: 50 mg, 11 mg seleniu, vitamina E: 9 mg, material purtător: 1300 mg

Mod de administrare:
Experimentele au arătat că o administrare zilnică de două ori ajută la menținerea efectului terapeutic dorit.
Câini de talie mică (0-25 kg): 2 x 1 comprimat pe zi
Câini de talie mare (peste 25 kg): 2 x 1 comprimat pe zi

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13