BiogenicPET Vitality Cat supliment alimentar pentru pisici

120.0 Lei

Supliment alimentar pentru animale batrane. Pentru afectiuni articulare cornice dureroase. Regenerarea leziunilor cutanate indifferent de varsta animalului. Alopecie sau alte tulburari de crestere ale parului. Eliminare efectelor psihologice stresante cu cauzalitate interna (celulara) sa externa (expozitii, calatorii). Protectia tractului gastro-intestinal in timpul administrarii madicatiei steroidiene sau nestoridianene.

Citește descrierea produsului...

BiogenicPET Vitality Cat supliment alimentar pentru pisici

BiogenicPET Vitality Cat - supliment alimentar pentru pisici - 60 comprimate

Tableta BIOGENICPET VITALITY are trei ingrediente active: Humanofort®, Seleniu si Vitamina E.

HUMANOFORT contine extracte farmaceutice de inalta calitate din factori de crestere din surse naturale. Acesti factori de crestere sunt proteine (oligopeptide) cu masa moleculara scazuta, izolate din oua. Humanofort are actiune proliferativa demonstrata clinic, in diferite celule implicate in regenerarea tisulara.

Printre altele, factorul de crestere de tip insulinic (IGF), stimuleaza multiplicarea celulara avand ca rezultat o rata crescuta de ovulatie si fecunditate. Masculii produc material seminal mai concentrat, cu activitate intensificata. Accentuarea simptomelor estrului ajuta la identificarea momentului optim de monta.

Concentratiile plasmatice crescute de IGF la animalele tinere au avut efect de sporire a masei musculare scheletale, putand sustine performanta unor rase de munca sau sport.

Administrarea de IGF inainte si dupa fatare poate creste productia de lapte. Se poate creste un cuib puternic chiar si dupa cezariana sau alte problem de parturitie. HUMONOFORT a fost larg utilizat si ca supliment alimentar pentru oameni.

Seleniul si Vitamina E au efect complementar. Seleniul este cofactor al enzimei glutation-peroxidaza care impreuna cu Vitamina E si alti antioxidanti este capabil sa contracareze efectele nocive ale radicalilor liberi din organism.

Administrati oral Biogenic-PET Vitality zilnic.

Pentru pisici administrati o tableta de Biogenic-PET Vitality Cat o data pe zi.

Utilizati Biogenic-PET Vitality timp de cel putin o luna. In caz de afectiuni cornice, permanente, se poate prelunigii administrarea pentru o perioada mai lunga de timp.

60 de comprimate

1 comprimat (1300 mg) contine: drojdie de bere, maltodextrina, Humanofort 50mg; Aditivi: Seleniu (3b8.10) 8 µg, Vitamina E (3a700) 9mg; Constituenti analitici: Proteina 25,5%, fibre 0,5%, grasimi 0,2%, materii anorganice 0,5%.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13