Bobi Premium șampon hipoalergenic pentru câini cu piele sensibilă

21.5 Lei

Șamponul hipoalergenic Bobi este un produs special formulat pentru câinii cu piele sensibilă. Șamponul fără sulfați conține extracte din plante naturale care hidratează, protejează, calmează și deodorizează. Pe lângă faptul că oferă o acțiune de curățare suficientă, hidratează pielea sensibilă, în timp ce extractele din plante și proteinele hidrolizate au un efect de acoperire, deodorant și calmant. Reduce iritațiile și mâncărimile, curăță și regenerează pielea deteriorată.

Citește descrierea produsului...

Bobi Premium șampon hipoalergenic pentru câini cu piele sensibilă

Utilizare: Șamponul trebuie diluat cu apă de la robinet la temperatura corpului. Pentru câini, se recomandă 15 ml de șampon la 10 kg greutate corporală. Cantitatea de șampon necesară pentru îmbăiere trebuie amestecată în 0,5 litri de apă, iar pentru câinii mai mari 40-70 ml de șampon în 1,5 litri de apă. Șamponul diluat trebuie masat pe toată suprafața corpului și clătit. Șamponați din nou, dar numai după 5-10 minute clătiți cu multă apă caldă. Șamponul poate fi folosit la nevoie, până la 2-3 ori pe săptămână.

Compoziție: Aqua, Extract de Aloe Barbadensis, Alcool benzilic, Extract de Calendula officinalis, Cocamidopropil betaină (CAPD), Proteină de ovăz hidrolizată, Metilcloroizitiazolinonă, Metilizotiazolinonă, Tartrat de cocosid de sodiu, Hidroxid de sodiu, Lauroil-sarcosinat de sodiu, Proplilen glicol, Aromă de vanilie.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13