Bogi, femelă, 4 ani

40 Lei

UPDATE (29.11.2022): Bună, unii dintre voi poate mă cunoașteți, sunt Bogi. Viața mi-a modelat destinul astfel încât acum îmi caut din nou Adevăratul Proprietar. Faptul că sunt un nou rezident al adăpostului m-a lăsat puțin confuză și tristă, dar am încredere că stăpânul meu este deja pe drum. Cred că data viitoare mă va aștepta un cămin pentru totdeauna, unde voi putea trăi o viață lungă ca parteneră credincioasă alături de familia mea. Gazdă, te rog grăbește-te să mă iei și să mergem acasă, te aștept!

Pupici de la Bogi


VEȘTI BUNE, BOGI A FOST ADOPTATĂ! 🥰🥰🥰🥳🥳
Ei nu-i mai puteți trimite sprijin, dar puteți găsi alți câini la acest link care vor fi în continuare recunoscători pentru ajutor.


Bogi a ajuns la Adăpostul Eb Árvaház pe 30.03.2022 din Debrecen. A fost adoptată de o familie în scurt timp, apoi, în toamna anului 2021, a fost pusă din nou după gratii, motiv; din cauza mutării ☹
Trecutul lui Bogi și-a lăsat amprenta pe pielea ei mică, nu știm ce s-a întâmplat cu ea, dar cu siguranță nu a avut o viață fericită. În prezent urmează o dietă de îngrășare, îmbogățită cu multe vitamine pentru a se recupera cât mai repede... între timp trebuie să ne ocupăm de sufletul ei, pentru că a fost foarte afectată. Este încă neîncrezătoare, se teme de orice mișcare și preferă să se ascundă de noi. Introducerea sa este în curs de desfășurare.

Citește descrierea produsului...

Bogi, femelă, 4 ani

Sprijin-o pe Bogi cu această sumă - sau cu un multiplu al acestei sume - care va fi folosită pentru hrană, suplimente, soluții antiparazitare, recompense, jucării. Taxa de livrare va fi emisă automat, dar noi vom corecta acest lucru ulterior atunci când vom procesa comanda și în cazul în care plata va fi realizată cu cardul de credit vom rambursa taxa respectivă. Poți găsi, de asemenea, informații detaliate despre modul de funcționare a sistemului în această ilustrație sau derulând în jos.

Lipsă temporară de stoc
40 Lei