Eperke, femelă, 47 cm înălțime, 5 ani

40 Lei

VEȘTI BUNE, EPERKE A FOST ADOPTATĂ! 🥰🥰🥰🥳🥳
Ei nu-i mai puteți trimite sprijin, dar puteți găsi alți câini la acest link care vor fi în continuare recunoscători pentru ajutor.


Eperke a ajuns la Adăpostul Eb Árvaház pe 22.05.2022 din Kiskapud. Din păcate, micuța ei istorie este cea obișnuită... se plimba timid pe străzile din Ozdi cu 5 cățeluși micuți (de atunci puii sunt într-un loc bun). Cu trupul ei mic și fragil, cu ochii ei frumoși și cu chipul ei fermecător, cucerește rapid inima oricui. Încă se teme de multe lucruri și are tendința de a se speria, dar cu răbdare și cu puțină mângâiere liniștitoare va înțelege în curând că nu are de ce să se teamă. Din cauza fricii ei, aș dori să o oferim spre adopție în primul rând într-un apartament. Lesa nu este încă preferata ei, dar este mult mai relaxată în timpul alergării cu alți câini și ar fi ideal dacă ar avea un companion. Într-un mediu familial calm și liniștit, ar deveni rapid un animal de companie afectuos.

Citește descrierea produsului...

Eperke, femelă, 47 cm înălțime, 5 ani

Sprijin-o pe Eperke cu această sumă - sau cu un multiplu al acestei sume - care va fi folosită pentru hrană, suplimente, soluții antiparazitare, recompense, jucării. Taxa de livrare va fi emisă automat, dar noi vom corecta acest lucru ulterior atunci când vom procesa comanda și în cazul în care plata va fi realizată cu cardul de credit vom rambursa taxa respectivă. Poți găsi, de asemenea, informații detaliate despre modul de funcționare a sistemului în această ilustrație sau derulând în jos.

Lipsă temporară de stoc
40 Lei