Boci, femelă, 52 cm, 3 ani

40 Lei

VEȘTI BUNE, BOCI A FOST ADOPTATĂ! 🥰🥰🥰🥳🥳
Ei nu-i mai puteți trimite sprijin, dar puteți găsi alți câini la acest link care vor fi în continuare recunoscători pentru ajutor.


Boci a venit la Adăpostul Eb Árvaház din Karcag pe 24.02.2022. Încă se familiarizează cu situația. Tot ceea ce știu îngrijitorii despre ea este că este un animal activ, agil și foarte dornic să se plimbe - până acum este interesată de orice și atenția ei este foarte ușor de distras. Pe măsură ce va cunoaște lumea, stilul său de plimbare se va îmbunătăți. Are multe de învățat, până acum nu a avut ocazia să primească prea multă grijă și educație. O cățelusă deschisă, prietenoasă și orientată spre oameni, care are nevoie de un stăpân iubitor, dar ferm. Școala de dresaj pentru câini, sportul ar fi ideale pentru a-și elibera corect energia.

Citește descrierea produsului...

Boci, femelă, 52 cm,  3 ani

Sprijin-o pe Boci cu această sumă - sau cu un multiplu al acestei sume - care va fi folosită pentru hrană, suplimente, soluții antiparazitare, recompense, jucării. Taxa de livrare va fi emisă automat, dar noi vom corecta acest lucru ulterior atunci când vom procesa comanda și în cazul în care plata va fi realizată cu cardul de credit vom rambursa taxa respectivă. Poți găsi, de asemenea, informații detaliate despre modul de funcționare a sistemului în această ilustrație sau derulând în jos.

Lipsă temporară de stoc
40 Lei