DMGuard supliment nutrițional pentru întărirea imunității

De la 88.8 Lei

Medicament veterinar pentru câini, pisici, păsări, pești și mici mamifere. Pentru a sprijini sistemul imunitar și metabolismul. Produsul are o serie de efecte pozitive, ingredientele sale se combină și acționează în mai multe moduri pentru a ajuta la menținerea sănătății animalelor și la combaterea bolilor.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

DMGuard supliment nutrițional pentru întărirea imunității

Caracteristici:

 • Susține funcționarea sistemului imunitar și a inimii.
 • Îmbunătățește starea generală, astfel încât un corp puternic are șanse mai bune de a prelua lupta împotriva agenților patogeni.
 • Crește efectul detoxifiant al ficatului, astfel corpul scapă mai repede de substanțele toxice.
 • Reduce efectele nocive ale agenților patogeni din organism.
 • Susține lupta organismului împotriva tumorilor și reduce șansele de a dezvolta metastaze.

Compoziție (1 ml): 125 mg N, N-dimetilglicină (DMG), 50 mg vitamina U (metil metionină), 30 μg vitamina B12

Dimetilglicina (DMG)

Dimetilglicina, un aminoacid terțiar, este un jucător natural în metabolism. De asemenea, anterior a fost denumită vitamina B16, cu toate acestea, deoarece simptomele deficienței nu au putut fi detectate, nu sunt clasificate ca vitamină. Ca donator de metil, dimetilglicina este implicată în procesele de transmetilare la animal. Transferul grupării metil este un sub-proces esențial al multor procese biochimice și sinteze moleculare din organismul viu. Prin urmare, efectele benefice ale dimetilglicinei sunt foarte diverse, utilizările sale propuse variază de la susținerea sistemului imunitar al organismului până la susținerea recuperării post-boală, îmbunătățirea performanței fizice, prin detoxifiere și susținerea luptei împotriva tumorilor.

Metil metionină (vitamina U)

Numele de vitamina U poate fi atribuit primei proprietăți descoperite a moleculei, efectul ei benefic asupra ulcerului esofagian și gastric (vitamina anti-ulc). Ulterior s-a dovedit a avea un efect benefic general asupra tractului gastro-intestinal, care a fost atribuit promovării producției de mucine, pe lângă protejarea celulelor mucoasei. S-a demonstrat că scade nivelul colesterolului din sânge la om. Prin grupele sale metilice active, participă la procesele de detoxifiere a organismului, precum și la neutralizarea histaminei eliberate în timpul inflamației. După eliberarea grupării sale metil, produce metionină, care este unul dintre cei mai importanți aminoacizi esențiali datorită conținutului de sulf. Lanțurile din imunoglobuline sunt legate între ele prin punți disulfurice, astfel încât cantitatea potrivită de metionină este esențială pentru răspunsul imun corect al organismului. 

Vitamina B12

Vitamina B12 joacă un rol important în creștere, producția de globule roșii și dezvoltarea sistemului nervos. Este implicat ca coenzimă în mai multe procese biochimice importante.

Compoziţie chimică:

 • Conținut de umiditate: 78,3% (m / m)
 • Proteină brută: 10,30% (m / m)
 • Fibră brută: <0,10% (m / m)
 • Grăsime brută: <0,10% (m / m)
 • Cenușă brută: <0,10% (m / m)
 • Conținut de substanță uscată: 21,7% (m / m)

Dozare:

Pentru câini și pisici

 • Sub 10 kg: 0,5 ml (10 picături) zilnic
 • 10 - 20 kg: 1 ml (20 picături) zilnic
 • 20 - 30 kg: 1,5 ml (30 picături) zilnic
 • Peste 30 kg: 2 ml (40 picături) zilnic

Este recomandat ca doza zilnică să fie administrată în două doze împărțite amestecat cu hrana. Dacă este necesar, doza zilnică poate fi dublată. Contraindicații, reacții adverse nu sunt cunoscute.

Păsări, mici mamifere

1 picătură / 100 g greutate corporală

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13