Dog Rocks

De la 81.6 Lei

Roci minerale protectie iarba Dog Rocks vă ajută să scăpați de petele de pe gazon, provocate de urina animalelor de companie. Dog Rocks este un produs 100% natural, usor de utilizat care, folosit in mod constant, va ajuta sa aveti un gazon verde tot timpul anului, scapand de petele inestetice de "iarba arsa". Acest produs este folosit de peste 12 ani pe plan mondial, fara sa puna in pericol sanatatea animalului dumneavoastra.

Citește descrierea produsului...

Dog Rocks

Produsul Dog Rocks filtră impuritățile din apă, cum ar fi staniul, amoniacul și nitrații. Aceste impurități sunt de obicei transmise prin intermediul urinei, și atunci când aceste elemente intra în contact cu iarba, rezultă pete inestetice de "iarba arsa" pe gazon.

Concentrația de azot din urina cainelui depinde de rasa, sex și hrana animalului.

Cainii de talie mare provoaca daune pe o suprafata mai mare, de asemenea si catelele, care urineaza intr-un loc concentrat, adica ele nu pulverizeaza urina lor pe o suprafata mai mare, cum fac de obicei masculii. În cele din urmă, dieta bogata in proteine ​​poate crește concentrația de azot în urină, deoarece proteinele contin aproximativ 16% azot.

Prea mult azot va arde iarba, dar o concentratie adecvata de azot poate fie de fapt benefic pentru gazon.

Dog Rocks incetineste efectul daunator al azotului, , în timp ce da prietenului dvs. patruped o sursă curată de apă. Acest lucru va duce la disparitia acestor pete galbene de pe gazon.

Caracteristici:

  • este un produs 100% natural din Australia
  • usor de utilizat
  • studiile au aratat ca pietrele Dog Rocks pot fi folosite cu siguranta pentru toate animalele din casa
  • nu schimba pH-ul urinei

Mod de folosire:

  1. Scoateti pietrele din punga si clatiti cu apa curata pentru a indeparta orice urma de praf.
  2. Plasati mai intai piatra in castronul de apa al cainelui.
  3. Apoi turnati aproximativ, dar nu mai muld de 2 L de apa potabila peste pietre Dog Rocks.
  4. Dupa 10 ore puteti sa-i oferiti apa pentru cainele dumneavoastra. Lasati pietrele in continuare in bolul de apa a cainelui si turnati peste cand este necesar.

Avertizari:

Un caine care consuma multe proteine sau dulciuri, nu poate beneficia pe de plin de efectul benefic al pietrelor Dog Rocks.

Acest produs nu va va ajuta sa repare gazonul dumneavoastra deja deteriorat, insa nu vor reaparea astfel de pete dupa folosirea permanenta a produsului.

Sfaturi utile:

Este imprtant ca pietrele sa fie lasate in apa (aprox. 2 litri) timp de 10 ore pentru a avea efect.

Inlocuiti Dog Rocks la fiecare 2 luni pentru rezultate garantate.

Asigurați-vă că castronul de apa a cainelui este unica sursa de apă. Alcoolul din piscine, toalete, iazuri și jacuzzies va împiedica rezultul.

Turnati peste, in loc de a o schimba total apa in fiecare zi. Acest pas este recomandat sa fie efectuat in timpul noptii sau cand sunteti sigur ca animalul nu va consuma multa apa.

Să păstrați bolul cainelui umplut cu cantitatea adecvată de apă! La fel ca cainele dvs., rocile au nevoie de apă pentru a rămâne eficiente.

Continutul unui pachet corespunde pentru consumul necesar al unui caine timp de 2 luni.

Daca aveti mai multe boluri de apa, aveti nevoie de mai multe pachete Dog Rocks.

Pietrele Dog Rocks nu sunt uniforme ca marime si difera in continut de la pachet la pachet doarece sunt in intregime naturale, totusi greutatea fiecarui pachet este apropiata.

Pietrele Dog Rocks sunt complet ecologice, nu dauneaza mediului inconjurator. Puneti pietrele vechi intr-o galeata cu apa si le puteti refolosi pentru stropirea plantelor sau copacilor. Deși nu este dovedit științific, rezultatul este remarcabil.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13