EQI Protector pastă pentru mânji nou-născuți și cai slăbiți

138.1 Lei

EQI Protector este recomandat imediat după fătare, atunci când mânzul nu a absorbit suficient colostru (în caz de boală, pierdere a iepei sau sarcină prematură ori gemelară), pentru a susține mânzul în timpul înțărcării și în cazul unor boli digestive ușoare. EQI® Protector este recomandat în caz de vaccinare, deparazitare, schimbări de hrană, transport, probleme digestive ușoare, stare generală precară și în timpul convalescenței. La mânji, îmbunătățește absorbția imunoglobulinelor, întărește sistemul imunitar și susține dezvoltarea unei flore intestinale favorabile.

Citește descrierea produsului...

EQI Protector pastă pentru mânji nou-născuți și cai slăbiți

EQI Protector este o pastă furajeră suplimentară pentru a asigura un aport sigur și selectiv de nutrienți.

Dacă iapa așteaptă un mânz, se poate folosi după colici și în caz de ulcer gastric ori ca leac pentru calul tău mai în vârstă, primăvara și toamna, pasta 1-1.

Mecanism de acțiune:

Imunitatea pasivă la mânjii nou-născuți scade în timp. În timp ce imunitatea activă se dezvoltă treptat. În timpul tranziției de la imunitatea pasivă la imunitatea proprie, apar deficiențe imunitare care prezintă o serie de provocări pentru animalele tinere. Colostrul furnizează imunoglobuline specifice care sunt esențiale pentru dezvoltarea imunității pasive.

La caii și poneii adulți, stresul, bolile și vaccinările pot slăbi temporar sistemul imunitar. EQI Protector furnizează imunoglobuline și nutrienți vitali pentru mânji și, dacă este necesar, pentru caii slăbiți imediat după fătare.

TechnoMos prebiotic stimulează imunitatea activă, ajută la eliminarea agenților patogeni din intestin, legându-i de mucoasa intestinală și împiedicându-i să adere și să se reproducă în intestin.

Zincul B.I.O.Key completează efectul imunostimulator. Chelații de zinc legați organic protejează mucoasa intestinală de leziuni și asigură o absorbție eficientă a vitaminelor disponibile

Trigliceridele cu lanț mediu oferă o sursă de energie foarte biodisponibilă, prevenind hipoglicemia și slăbiciunea indusă de înfometare.

Ingrediente active: vitamina A, vitamina E, vitamina C, vitamina B12, zinc (B.I.O.Key®), cupru (B.I.O.Key®), Mangan (B.I.O.Key®), Seleniu, Drojdie (TechnoMos®), Colostru.

Doza recomandata:

  • Pentru mânji: După prima administrare de colostru, se administrează oral 32 ml. Pentru mânjii slăbiți, doza trebuie repetată în 24 de ore.
  • Pentru cai: La caii slăbiți după vaccinare, deparazitare sau schimbarea hranei, în cazul unor probleme ușoare ale sistemului digestiv. Se poate repeta la nevoie.

Ambalaj: 32 ml pastă, pentru uz oral. Prețul indicat este prețul brut pentru 1 pastă de 32 ml.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13