Equimins Arthritis & Rheumatism ulei de ficat de cod pentru cai

De la 211.3 Lei

Equimins Arthritis & Rheumatism ulei de ficat de cod pentru artrită și reumatism, pentru o blană strălucitoare, oase puternice și articulații sănătoase la cai. Un amestec de ulei de ficat de cod și uleiuri vegetale, bogat în acizi grași polinesaturați Omega-3, EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Acești nutrienți tradiționali ajută la menținerea articulațiilor pentru a le menține sănătoase, flexibile și mobile.

Citește descrierea produsului...

Equimins Arthritis & Rheumatism ulei de ficat de cod pentru cai

Uleiul de ficat de cod A&R (Arthritis & Rheumatism) este un amestec de ulei de pește și uleiuri vegetale, bogat în acizi grași polinesaturați Omega-3, EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Acești nutrienți tradiționali ajută la întreținerea articulațiilor pentru a le menține sănătoase, flexibile și mobile. De asemenea, ca ulei, susține sistemul digestiv și are un conținut ridicat de energie.

Acizii grași omega-3 sunt absolut esențiali pentru o creștere normală și pentru sănătate, cel mai cunoscut dintre efectele benefice ale acizilor grași omega-3 cu lanț lung - DHA și EPA - fiind efectele lor asupra sistemului cardiovascular.

Cea mai frecventă dintre bolile musculo-scheletice (reumatice) este așa-numita artrită de uzură sau artroză. Această boală devine mai frecventă odată cu vârsta, dar acest lucru nu înseamnă că este neapărat asociată cu vârsta. Artroza este cauzată, în esență, de deteriorarea și distrugerea continuă a cartilajului din articulații, care devine inflexibil. Boala, care poate fi nedureroasă pentru o lungă perioadă de timp, duce, de asemenea, la o schimbare în structura capetelor osoase ale articulației, care poate fi detectată prin radiografie. Ca urmare, mișcarea nu mai este lină și nedureroasă. Amplitudinea de mișcare a articulației devine din ce în ce mai îngustă. Organismul se protejează împotriva durerii provocate de sarcina asupra articulației afectate, transferând sarcina către articulațiile adiacente, care sunt suprasolicitate.

O altă boală musculo-scheletală frecventă și gravă este boala inflamatorie a articulațiilor, sau artrita. Aceasta începe, în esență, cu o inflamație a membranei sinoviale, care se poate răspândi apoi în alte părți ale articulației. Inflamația poate fi cauzată de traume, dar poate fi cauzată și de agenți patogeni care pătrund în organism din exterior. Sistemul de apărare internă a organismului, sistemul imunitar, poate fi, de asemenea, perturbat de inflamația uneia sau mai multor articulații, ceea ce duce la o umflătură articulară care se dezvoltă rapid.

O protecție sporită a articulațiilor este importantă, iar noi vă putem oferi o gamă de alte produse Equimins care să vă ajute.

100 ml de ulei de ficat articulat A&R Articulated Liver Oil:

  • EPA 6540 mg
  • DHA 6540 mg
  • Vitamina A 81500 UI
  • Vitamina D 10840 UI
  • Vitamina E 800 UI

Dozaj recomandat:

  • Până la 200 kg greutate corporală: 40 ml/zi
  • 300 - 400 kg: 60 ml/zi
  • 450 - 600 kg: 80 ml/zi
  • Peste 600 kg: 100 ml/zi
  • amestecat în alimentație.

La hrănirea cu uleiuri, nu depășiți 100 ml la 100 kg greutate corporală, chiar și în cazul unor cerințe energetice ridicate. În plus față de hrănirea cu uleiuri, recomandăm, de asemenea, hrănirea cu un supliment care conține vitamina E. (se recomandă 100 ml de ulei / 100-150 UI de vitamina E pentru efectul său antioxidant), cum ar fi Equimins Vitamin E, seleniu, supliment de lizină, fie sub formă de pulbere, fie sub formă de soluție.

Nu conține nicio substanță interzisă de Jockey Club și FEI.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, la 10-20 C, ferit de lumină

Ambalaj: sticle de 1 litru (EH 127) și 5 litri (EH 128)

1 litru este suficient pentru 25-50 de zile.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13