Equimins MSM - Metil sulfonil metan pentru cai

De la 122.5 Lei

100% MSM pur, de origine pin canadian. Proprietățile sale extraordinare ajută la protejarea organismului împotriva inflamațiilor și umflăturilor articulare, protejează articulațiile de leziuni și, în general, ajută la vindecarea țesuturilor.

Citește descrierea produsului...

Equimins MSM - Metil sulfonil metan pentru cai

O sursă biodisponibilă de sulf, deosebit de importantă pentru articulațiile elastice, tendoanele și ligamentele.

Este esențial pentru caii de orice vârstă aflați în competiții sau în antrenamente de orice tip pentru a menține mobilitatea și sănătatea. MSM se găsește în toate țesuturile conjunctive ale corpului, o substanță unică care este elementul de bază a peste 150 de substanțe vitale din organism.

Este foarte ușor de încorporat în organism. De asemenea, poate susține durerile cronice, problemele respiratorii, gastrita și ulcerele. De asemenea, are un efect detoxifiant și aduce colagen și cheratină în compoziția ligamentelor și articulațiilor.

Capacitățile sale extraordinare ajută la protejarea organismului împotriva inflamațiilor și umflăturilor articulare, protejează articulațiile de leziuni și ajută la vindecarea țesuturilor în general.

MSM este o pulbere cristalină albă care poate fi adăugată în alimente sau în apa de băut. Este un supliment simplu, dar important și eficient.

Recomandare de dozare:

 • Pentru cai:
  • 4-5 linguri pe zi în perioada acută.
  • Pentru prevenție și întreținere 1-3 linguri pe zi.
 • Pentru ponei:
  • 4-5 lingurițe/zi în perioada acută.
  • Pentru prevenire și întreținere 1-3 lingurițe pe zi
 • Perioada acută ar trebui să fie în mod normal de 10 zile, după care doza ar trebui să fie schimbată în cea de întreținere. Pentru caii de competiție, utilizați doza pentru perioada acută timp de 3-4 zile înainte de competiție și timp de 2 zile după aceea.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, între 10-20 C, ferit de lumină și umiditate. Sigilați după utilizare.

Nu conține substanțe interzise de Jockey Club și FEI.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13