Equimins Inflam-E-Rase pulbere de regenerare și întărire a articulațiilor

De la 295.5 Lei

Equimins Inflam-E-Rase pulbere de regenerare și întărire a articulațiilor este un produs popular pentru eficiența sa, un amestec de antioxidanți și alte ingrediente, toate cunoscute pentru efectele lor regeneratoare, precum gheara diavolului și bromelaina, o enzimă din ananas. Pentru cartilaje, articulații și ligamente sănătoase. Acest produs oferă ușurare cailor și poneilor care suferă de probleme la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor. Inflam-e-Rase poate fi o alternativă foarte eficientă la medicamente.

Citește descrierea produsului...

Equimins Inflam-E-Rase pulbere de regenerare și întărire a articulațiilor

Equimins Inflam-E-Rase pulbere de regenerare și întărire a articulațiilor conține, de asemenea, vitaminele importante B1, B2, B6 și B12, minerale și 14 plante diferite, inclusiv vechiul și binecunoscutul arbore de tămâie (Boswellia serrata), yucca, salcâmul (Acacia catechu), frunza de dafin, turmericul, castanul de apă (Scutellaria galericulata), urzica, țelina, brusturele, păpădia, lipicioasa, mușețelul, ginkgo și crețușca (Spiraea ulmaria).

Recomandare de dozare:

  • 2 linguri (20 g) pe zi pentru caii cu o înălțime de până la 165 cm,
  • 3 linguri (30 g) pe zi pentru caii mai mari (peste 165 cm).

Când începeți să utilizați Inflam-e-Rase, introduceți-o treptat, ajungând la cantitatea recomandată în 7-10 zile.

Ingrediente: Gheara diavolului, bromelaină, MSM, cupru organic, zinc, fier, mangan și seleniu, extracte de plante, frunze de plante uscate, semințe de plante măcinate și rădăcini de plante.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură de 10-20 C, ferit de lumină și umiditate. Păstrați închis după utilizare, la adăpostul copiilor.

Ambalare: 600 g (EH377) și 1,2 kg (EH 379) în găleți.

600 g la 20 g pe zi pentru 30 de doze zilnice.

Număr de înregistrare: 

1267/1/2019 NÉBIH ÁTI (600 gr)
1267/2/2019 NÉBIH ÁTI (1,2 kg)

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13