Equimins Cleanser - Soluție pe bază de plante pentru susținerea funcției hepatice și renale la cai

282.3 Lei

Equimins Cleanser este un amestec de plante pentru curățarea ficatului și a rinichilor a cărui funcție principală este detoxifierea. Funcția de bază a sistemului imunitar este de a recunoaște și de a elimina sau neutraliza substanțele străine care au pătruns în organism și pe care le consideră dăunătoare într-un anumit fel.

Citește descrierea produsului...

Equimins Cleanser - Soluție din plante pt susținerea funcției hepatice și renale la cai

O soluție pe bază de plante pentru curățarea ficatului și a rinichilor, a cărei funcție principală este detoxificarea. Funcția de bază a sistemului imunitar este de a recunoaște și de a elimina sau neutraliza substanțele străine care au pătruns în organism și pe care le consideră dăunătoare într-un anumit fel. Astăzi putem susține sistemul imunitar supraîncărcat în mod obișnuit cu Cleanser și produse similare, cum ar fi Ciulinul de lapte și Echinacea. Un amestec din următoarele plante: Ciulin de lapte, lemn dulce, lemn dulce, brusture, păpădie, verbină.

De asemenea, oferă un sprijin semnificativ pentru organism în cazul bolii Cushing.

Ingrediente - Ierburi uscate în soluție:

  • Ciulinul - protector și vindecător al ficatului, cercetări serioase au dovedit proprietățile sale vindecătoare. Acesta protejează celulele hepatice de moleculele distructive numite radicali liberi. Inhibă producția de leucotriene, compuși care cauzează inflamații și care sunt responsabili de unele leziuni hepatice și crește cu 35% producția de glutation, un compus antioxidant asemănător aminoacizilor produs în ficat și esențial pentru procesul de detoxifiere. Ciulinul de mare modifică membrana celulară a ficatului, îngreunând pătrunderea toxinelor.
  • Lemn dulce adevărat - o plantă antiinflamatoare puternică care ajută la vindecarea țesuturilor. 
  • Brusturele - cu efectul său diuretic, ajută caii să bea mai mult, ajutând astfel la curățare. Este bogat în minerale.
  • Păpădie - stimulează funcția hepatică prin creșterea producției de bilă și îmbunătățirea funcției vezicii biliare.
  • Verbena - benefică pentru ficatul suprasolicitat și deteriorat.

Recomandare de dozare: 15 ml / zi în perioada acută, apoi 15 ml / zi timp de două săptămâni după ameliorare, urmate de o pauză de două săptămâni. A se închide după utilizare.

Depozitare: La o temperatură între 10 și 20 C, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ambalaj: 1 litru (EH 323) într-un flacon dozator.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13