Equimins Linseed Oil - Ulei de in presat la rece pentru cai

De la 67.9 Lei

Ulei de in presat la rece Equimins pentru cai. Conține acid linolenic (un acid gras Omega-3), care este unul dintre cei mai importanți acizi grași esențiali. Joacă un rol în multe reacții biochimice, inclusiv în funcționarea sistemului imunitar, îmbunătățirea rezistenței și efectele sale benefice asupra sistemului cardiovascular, reproductiv și nervos. Îmbunătățește starea pielii și a blănii și este un ajutor digestiv util.

Citește descrierea produsului...

Equimins Linseed Oil - Ulei de in presat la rece pentru cai

Semințele de in sunt singurele semințe oleaginoase care conține proporții similare de acizi grași omega-3 și omega-6 cu iarba. Acest raport este de aproximativ 4: 1. Uleiul de in conține aproximativ 58% acizi grași omega-3 și 14% omega-6. (Conținutul de omega-6 din tărâțe de orez și uleiuri de floarea soarelui este prea mare, iar uleiul de floarea soarelui nu conține acizi grași omega-3.)

Cele 3 tipuri principale de acizi grași Omega-3, acizi grași esențiali, sunt acidul alfa-linolenic (ALA), acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA).

Dintre acizii grași Omega-3, cel mai frecvent este ALA, adică acidul alfa-linolenic, care întărește sistemul imunitar, susține articulațiile și ligamentele, are efect anti-durere și antiinflamator și, de asemenea, susține funcționarea sistemului digestiv. Acizii grași Omega-3 se găsesc în iarba proaspătă, dar nu se mai găsesc în fân, așa că hrănirea lor iarna este recomandată în special.

Uleiul de in nu numai că are ca rezultat o blană frumoasă și strălucitoare, dar ajută și la tratarea mai multor probleme ale pielii, de ex. eczemă de vară (SSRD).

Nu conține substanțe interzise de Jockey Club și FEI.

Depozitare: la loc uscat, racoros, la o temperatură cuprinsă între 10 si 20 °C, ferit de lumină.

Recomandare de dozare:

  • 40 ml/zi până la 200 kg greutate corporală
  • 60 ml/zi până la 300-400 kg greutate corporală
  • 80 ml/zi până la 450-600 kg greutate corporală
  • Peste 600 kg greutate corporală 100 ml/zi
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13