Equimins Revitalyte Electro Salts - Săruri pt cai electrolitice și revitalizante

De la 102.1 Lei

Preparat care conține săruri esențiale și probiotice ar trebui utilizat după stresul cauzat de boală, muncă obositoare, transpirație abundentă, călătorii sau emoție pentru a înlocui electroliții și sărurile importante. Poate fi dizolvat în apa de băut sau amestecat cu alimente.

Citește descrierea produsului...

Equimins Revitalyte Electro Salts Săruri pt cai electrolitice revitalizante

Pentru organism chiar și o pierdere de lichide de 2% poate afecta semnificativ performanța. Odată cu pierderea de lichide, minerale importante sunt, de asemenea, eliminate din organism și trebuie să fie refăcute altfel pot apărea efecte negative precum oboseală, crampe musculare, frisoane musculare. Apa curată este esențială, dar nu conține electroliți, iar sărurile electrolitice revitalizante pot suplini acest lucru.

Calul trebuie să aibă întotdeauna la dispoziție apă curată!

Conține: dextroză, lactat de calciu, magneziu, clorură de potasiu, clorură de sodiu, sulfat de cupru, sulfat de zinc, probiotice.

Dozaj recomandat: pentru cai și ponei: 2 linguri (aprox. 30 de grame) amestecate în hrană sau dizolvate în apa de băut înainte de exerciții fizice intense și încă 30 de grame după aceea. Calul trebuie să aibă întotdeauna la dispoziție apă proaspătă și curată!

Produsul conține numai materiale aprobate de Jockey Club și FEI.

Depozitare: la loc uscat, răcoros, la o temperatură de 10-20 C, ferit de lumină și umiditate. A se închide dupa utilizare.

Ambalare: 400 g (EH 592), 1 kg (EH 593) și 4 kg (EH 594) în găleți.

1 kg înseamnă cel puțin 33 de doze zilnice.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13