Eukanuba Breed Cocker Spaniel

De la 177.0 Lei

Eukanuba Breed Specific Adult Cocker Spaniel este o hrană uscată cu aromă de pui proaspăt pentru câinii adulți din rasa Cocker Spaniel. Este ideală și pentru câinii din rasele Cocker American și Spaniel Englez, fiind formulată cu L-carnitină și taurină naturală, nutrienți importanți care contribuie la sănătatea inimii câinelui dvs. De asemenea, nivelurile adaptate de L-carnitină vor ajuta câinele să ardă grăsimile în mod natural. Această hrană din gama Breed Nutrition conține prebiotice și pulpă de sfeclă, care ajută la sprijinirea sănătății sistemului digestiv al câinelui și la o absorbție optimizată a nutrienților. De asemenea, conține acizi grași omega-6 și omega-3, care contribuie la o piele sănătoasă și o blană lucioasă.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Breed Cocker Spaniel - Hrană pentru câini adulți din rasa Cocker Spaniel

Cu blana mătăsoasă și de lungime medie și firea sa vioaie, Cocker Spaniel este una dintre cele mai grațioase și îndrăgite rase de câini. Cu o hrană optim adaptată nevoilor sale, furnizezi câinelui tot ceea ce este necesar. Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel nu este potrivită doar ca hrană completă pentru câinii Cocker Spaniel adulți, ci și pentru Springer Spaniel Englez și Cocker Spaniel American. 

Eukanuba Adult Breed Specific Cocker Spaniel, descriere:

 • Hrană uscată de înaltă calitate pentru Cocker Spaniel, Cocker Spaniel American și Springer Spaniel Englez începând de la 1 an 
 • Echilibrată și completă: compoziție specifică rasei, ideală pentru dieta zilnică, dezvoltată de medicii veterinari
 • Cu pasăre proaspătă: foarte gustoasă, sursă de proteine de înaltă calitate 
 • Digestie optimă: îmbogățită cu prebiotice (FOS) și pulpă de sfeclă, sprijină funcția digestivă normală și asimilarea nutrienților
 • Acizi grași valoroși: conține acizi grași Omega-3 și Omega-6, pentru piele sănătoasă și blană strălucitoare
 • Formulă DentaDefense: susține îngrijirea dentară în combinație cu forma deosebită, hexagonală a crochetelor 
 • Furnizare completă de nutrienți: raport optim de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale 
 • Sursă de L-carnitină și taurină 
 • Fără coloranți, arome și ingrediente modificate genetic artificiale 
 • Ambalaj resigilabil cu fermoar practic 

Formulele Eukanuba Breed Nutrition sunt dezvoltate în colaborare cu medici veterinari și sunt recomandate de crescători de top, fiind realizate din ingrediente premium de înaltă calitate pentru a-i oferi câinelui dvs. o nutriție 100% completă și echilibrată.

Ingrediente: Pui și curcan uscat (29%, inclusiv 17% pui, o sursă naturală de glucozamină, sulfat de condroitină și taurină), porumb, grâu, mei, orz, grăsime de porc, pui proaspăt (4%), pulpă de sfeclă de zahăr uscată (2,8%), supă de pui, minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0,38%), ou uscat întreg, ulei de pește (sursă naturală de acizi grași Omega-3), fructooligozaharide (0,29%, un prebiotic natural), semințe de in.

Aditivi:

 • Aditivi nutriționali: vitamina A (44.979 UI/kg), vitamina C (56 mg/kg), vitamina D3 (1.492 UI/kg), vitamina E (250 mg/kg), beta-caroten (5 mg/kg), L-carnitină (50 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (14 mg/kg), iodură de potasiu (2,7 mg/kg), sulfat de fier monohidrat (72 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (41 mg/kg), oxid de zinc (120 mg/kg), selenit de sodiu (0,07 mg/kg).
 • Antioxidanți naturali: extracte de tocoferol din ulei vegetal (43 mg/kg).
 • Arome: extract bio de rozmarin (21 mg/kg), extract de ceai (11 mg/kg).
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13