Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

63.7 Lei

Hrana uscată Eukanuba pentru câini adulți din rasa Yorkshire Terrier este ideală și pentru câinii din rasele Cavalier King Charles, Miniature și Toy Poodle și Shih Tzu, contribuind la sănătatea sistemului digestiv al câinelui dvs. Această hrană din gama Breed Nutrition conține niveluri optime de vitamina E și beta-caroten, care contribuie la susținerea mecanismelor naturale puternice de apărare ale câinelui dvs. În timp ce proteinele de origine animală ajută la menținerea unei musculaturi puternice și suple, calciul contribuie la un sistem osos puternic. Formulele Eukanuba Breed Nutrition sunt dezvoltate în colaborare cu medici veterinari și sunt recomandate de crescători de top, fiind realizate din ingrediente premium de înaltă calitate pentru a-i oferi câinelui dvs. o nutriție 100% completă și echilibrată. Forma hexagonală unică a crochetelor Eukanuba hrană uscată pentru câini adulți, combinată cu tehnologia DentaDefense, ajută la menținerea unei dentiții curate și sănătoase a câinelui dvs.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Beneficii cheie:

  • Prebiotice FOS (fructooligozaharide) și pulpă de sfeclă pentru a ajuta la o digestie sănătoasă
  • Nivelul optim de vitamina E și beta-caroten ajută la susținerea mecanismelor naturale puternice de apărare
  • Forma specială, împreună cu formula unică DentaDefense, pentru a ajuta la menținerea dinților curați și sănătoși
  • Proteine de origine animală, are contribuie la susținerea unei musculaturi suple
  • Calciu pentru a ajuta la susținerea unor oase puternice

Ingrediente: Pui și curcan deshidratat (31% inclusiv carne de pui 19%, o sursă naturală de glucozamină, condroitin sulfat și taurină), porumb, grâu, grăsime de porc, pui proaspăt (4%), orez, sorg, orz, pulpă de sfeclă uscată (2.9%), sos de pui, substanțe minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.38%), ou întreg deshidratat, ulei de pește (o sursă naturală de acizi grași omega 3), fructo-oligo-zaharide (0.38%, un prebiotic natural), semințe de in.

Aditivi: *(/kg)

Vitamine: vitamina A 46002UI, vitamina C 56mg, vitamina D₃ 1526UI, vitamina E 255mg, beta-caroten 30mg, L-Carnitină 50mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru) 15mg, iodură de potasiu (iod) 2.9mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan) 45mg, oxid de zinc (zinc) 130mg, sulfatul de fier (II) monohidrat (fier) 78mg, selenit de sodiu (seleniu) 0.05mg. Antioxidanți: (natural) extract de tocoferol din ulei vegetal 35mg. Compuși aromatizanți: extract de rozmarin organic 18mg, extract de ceai 9mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13